Kezdődik a karnevál

Hirdetés
2011.08.22. 11:19 Módosítva: 2011.08.22. 13:52
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Fesztivál hangulat uralkodik a KIA-nál: szeptembertől érkezik az új Rio.

Az új RIO, amely most először három- és ötajtós kivitelben is kapható, design-ban tökéletesen hozza mindazt, amit a márka legújabb kori üzenete sugall: a minőségen túl immár a megjelenés is kiemelkedően fontos tényező. Ennek bizonyítéka a Rio idei első sikere, a németországi Autómárkák Versenyén, a formaterv kategóriában szerzett aranyérem.

A stílusos külső lenyűgöző belsővel párosul. Az új Rio gazdagabban felszerelt és még több extrát kínál, mint azelőtt bármikor. A teljesen átdolgozott utastér bővelkedik a tárolórekeszekben, az autózás élményét pedig olyan extrák teszik teljessé, mint a nappali LED világítás, az esőérzékelős ablaktörlők és automatikus párátlanítás, a kulcs nélküli nyitás nyomógombos motorindítással, a CD-rádió MP3-lejátszóval valamint AUX, iPod és USB csatlakozóval.  Különlegesség az opcionális, tolatókamerával integrált, 7 colos képernyővel felszerelt navigációs rendszer. Az utasok biztonságát az alapfelszereltségnek számító hat légzsák, a menetstabilizáló elektronika, az emelkedős elinduláskor az autó visszagurulását megakadályozó HAC, továbbá a mind az öt ülésnél alkalmazott hárompontos biztonsági öv garantálja. Rendelhető újdonság  a kanyarkövető fényszóró és a sebességhatároló.

Az új Rio nem csak a benne ülőkre, de a környezetre is ügyel. Négy, különösen jó hatásfokú erőforrással rendelhető, 75 és 109 LE közötti teljesítménnyel és a kategória legjobbjának számító, akár mindössze 85 g/km-es széndioxid emisszióval. Az új, turbódízel motoros Rio Eco kivitel pedig már 3,2 literrel is beéri 100 km-en.

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.