Kalandorok se kíméljenek!

Hirdetés
2011.11.09. 14:03 Módosítva: 2011.11.10. 08:58
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Merre menne pihenni, kirándulni, ha megtalálja a nagy szabadság? Izgalmas városokba, nagy kalandtúrákra, a kedvenc focicsapatának a rangadóira vagy távoli sípályákra?

Ebben sajnos nem tudunk segíteni, mindenki döntsön a maga ízlése szerint! Abban viszont tudunk, hogy hogyan érje el az úti célját.

Az SX4 ugyanis bárhová elviszi, ráadásul most kétféle limitált modellből is választhat!

Bízza magát az SX4 EasyGo GS multimédiás navigációs rendszerére, és nem kell többé térképekkel foglalkoznia!  A Clarion multimédiás navigációs rendszerrel zenét is hallgathat, düböröghetnek a kedvenc számai! További előnyei még a beépített DVD-lejátszó, a hátsó képernyő és tolatóradar-csatlakozási lehetőség. Jól jöhetnek beállásnál az egyetlen gombnyomással behajtható tükrök beépített irányjelzőkkel, amelyek a szűk helyekre való parkolást könnyíthetik meg.

A hegyvidék kedvelőinek az SX4 GLX+ az ideális, ami hatékony 4 kerék-meghajtásának köszönhetően minden akadályt könnyedén legyőz, akár hegynek fölfelé, akár völgynek lefelé van szükségünk a megfelelő tapadásra. Az első ködlámpák pedig nem csak szépek, de hasznosak is tudnak lenni, ha nehezített közlekedési körülmények között kell autóznunk. Bármerre indulunk is, biztosak lehetünk benne, hogy autónk minden terepen megállja majd a helyét.


Miért maradna otthon, mikor az SX4 limitált modelljei igazi élményekhez vezetnek?

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.