18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tervezzen egy jó programot és nyerjen! - karácsonyi nyereményjáték

Hirdetés
2011.12.02. 18:53 Módosítva: 2011.12.02. 18:55
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A karácsonyi előkészületek, az ajándékok megtervezésétől a vásárlásig a legtöbb ember számára kiborító. A Bookline csapata szerint az ünnepi izgalom nem a karácsony előtti stresszt jelenti. Az ajándékvásárlást otthonról, online rendeléssel is el lehet intézni, legyen szó bármilyen termékről könyvtől a filmeken át a műszaki cikkekig. A karácsonyi bevásárlásért ki sem kell mozdulni, cserébe rengeteg szabadidő marad.

Játsszon velünk és nyerjen!

Ha elmúlt 18 éves, játsszon velünk! Írja meg néhány mondatban, legfeljebb egy bekezdésben, mivel töltené szívesen az idejét, ha megúszhatná a karácsonyi tülekedést, milyen programokat szeret télen, vagy hova mozdulna ki, ha volna egy fél napja.

A legötletesebb, legjobb írásokból összeállítjuk a Bookline kedvencei toplistát, és akinek az írása bekerül az 5 legjobb közé, nyer tőlünk egy ötletes és értékes, 18 éven felüliek számára összeállított ajándékcsomagot. A csomag tartalma erotikus társasjáték, ital és más meglepetések.

Az írásokat a hellokaracsony@bookline.hu emailcímre várjuk 2011. november 28. és december 12. között.

Mi már gyűjtjük a saját, kedvenc programjainkat a Bookline Karácsony mellékletében és Facebook-oldalunkon is, és ezekből az ünnepekig naponta egy tippet megjelentetünk.

Napi tippek:

http://bookline.hu/main.action?tab=unnep

http://www.facebook.com/bookline?sk=app_4949752878

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.