Kínai Autóipari Alkatrész Kiállítás

Hirdetés
2012.06.13. 11:17 Módosítva: 2012.06.14. 11:27
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Milyen lehetőségeket kínál a kínai autó- és járműalkatrész-ipar? Melyek a jelenlegi trendek, fejlesztések? Milyen export-import lehetőségek vannak az autóiparban?

A ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara és a Budapest China Mart 2012. június 18-20. között Kínai Autóipari Alkatrész Kiállítást szervez, amelyet magyar és közép-kelet európai üzletembereknek szóló konferencia és üzleti fórum kísér.

Az esemény az autóipari alkatrészgyártás és alkatrész-kereskedők részére nyújt szakmai kooperációs lehetőséget Magyarországon valamint Közép-Kelet Európában.

A piacot leginkább befolyásoló kérdésekre kaphatnak válaszokat az ide érkező és regisztráló szakemberek, úgy mint milyen lehetőségeket kínál a kínai autó- és alkatrész-ipar, melyek a jelenlegi hazai és világtrendek és milyen export – import lehetőségek állnak rendelkezésre a magyar alkatrész forgalmazók számára.

Autóalkatrész ipari szaknappal idul a program, témái: autóalkatrész gyártás, beszállító-ipar, kínai járműalkatrész-ipar, kínai autógyártás, alkatrész-kereskedelem, minőség, logisztika, gazdasági kapcsolatok fejlesztése.  A második nap az elektromos és alternatív hajtású autók köré szerveződik.

A fejlesztések és projektek finanszírozására adhat ötleteket és lehetőségeket a banki finanszírozási és kockázati tőke fórum június 19-én. A június 20-a  a közönségé.

Mindhárom napon lehetőség van a kiállítói standok látogatására, kínai és magyar kiállítókkal üzleti megbeszélésekre tolmácsok segítségével, valamint magyar elektromos járművek megtekintésére és tesztvezetésre.

A rendezvényen megjelent és regisztrált partnerek között minden szakmai nap zárásaként formaautós élményautózást sorsolnak ki a HF Racing Team jóvoltából.

A szakmai program mellett a látogatók részére családi programokat is kínál a Budapest China Mart. Motoros és biciklis bemutatóra, koncertekre számíthatnak a szakmai programok után a China Martba látogatók, valamint, a rendőrség, tűzoltóság és a mentőszolgálat közlekedésbiztonsági bemutatójával és gépparkjával is megismerkedhetnek a résztvevők.

Az estébe nyúlóan exkluzív divat show és éjszakai vásárlás várja a kitartóbbakat.

A kínai vállalatok európai hídfőállásaként a Budapest China Mart mint kereskedelmi központ szolgál, amelyben a kínai cégek létrehozhatják európai leányvállalatukat és innen kezdik meg az Európai piac feltérképezését, kereskedelmi tevékenységük beindítását. A Budapest China Mart árubemutató helyszínt, üzletember találkozókat, jogi, piacismereti szolgáltatásokat biztosít, valamint egy inkubátor program keretében közös vállalatok létrehozását támogatja.

Regisztráció és részletes program:      www.chinamart.hu

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.