Legalizálják a traffipaxjelzőket

2012.08.28. 14:19 Módosítva: 2012-08-29 10:32:19
Szeptember 1-jétől legális a hatósági ellenőrzést előre jelző eszközök használata!

A 2012. szeptember 1-jétől érvényes új törvényi szabályozás a következőket mondja ki:

"Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát."


Ennek értelmében a radar- és lézerdetektorok használata nem tiltott. A radar- és lézerdetektorok akár több száz méterrel is előre tudják jelezni a sebességmérő eszközöket, így szeptember 1-jétől továbbra is legálisan van lehetőségünk esetlegesen korrigálni a haladási sebességünket, mivel ezek az érzékelő termékek semmilyen körülmények között nem akadályozzák vagy zavarják a hatósági ellenőrzést.

Ön szeretné időben tudni, ha traffipax figyeli a sebességét?

Akár már 10.000 Ft-os befektetéssel is több 100.000 Ft-ot spórolhat meg az, aki egy detektor használatának a segítségével időben értesül arról, ha traffipax figyeli a sebességét.

A különböző igényeknek megfelelően léteznek hordozható (akár egyik autóból a másik autóba átrakható) detektorok, illetve lökhárítóba beszerelhető változatok is. A mobil készüléket a több járművet használó autóstársainknak, a beszerelhető típust pedig a diszkréciót és a kényelmet szem előtt tartó használóknak ajánljuk.

  DRS500 lökhárítóba szerelhető lézerérzékelő
9 990 Ft
  GPS700 beépíthető, GPS-es elvű traffipax érzékelő
19 990 Ft
  ESCORT professzionális radar- és lézerdetektorok
mobil és beépíthető változatban

99 900 Ft-tól


Rendelje meg ingyenes, másnapi kiszállítással és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!
Ha bármilyen további kérdése merülne fel, vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni az Ön számára legmegfelelőbb megoldásról, keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

POWERTUNING

Vonalas tel.: 06-21-2000-900

Mobil: 06-30-852-5460

E-mail:info@powertuning.hu

Biztonságosabban vezetnek a radardetektort használók!

Nemzetközi felmérések igazolják, hogy a detektort használó autósok sokkal fegyelmezettebben autóznak, mint mások.

"... A radardetektor használók háromnegyede (76%) nyilatkozott úgy, hogy mióta megvásárolta közlekedésbiztonsági készülékét, jobban odafigyel a sebességhatárok betartására. Ezenkívül, hasonló hányad nyilatkozik a radardetektor megvásárlásának következményeként arról, hogy az általa rendszeresen bejárt útvonalakon sokkal jobban tájékozott a sebességhatárokról mint azelőtt, és vált általánosan jobbá a sebességhatárok betartásában. ...”

(Ipsos) MorI, közvélemény-kutató, 2001. március, Nagy-Britannia