Unod a szerencsejátékokat?

Hirdetés
2012.08.28. 13:37 Módosítva: 2012.08.29. 15:10
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Buzzl a mindenki által jól ismert puzzle új, virtuális formája, ahol ráadásul nyerni is egyszerű!

Eleged van az online szerencsejátékok bonyolult szabályaiból, a várakozásból, és a sokszor hosszú, unalmas játékokból? Ne várj a szerencsére, játssz inkább Buzzl-t!

A Buzzl a mindenki által jól ismert kirakós, a puzzle virtuális változata. A játék egyszerű, szórakoztató, ráadásul itt minden csak rajtad múlik. A feladat mindössze a következő: rakd ki a 9 darabból álló képet minél gyorsabban egy 3x3-as mezőn, és már nyerhetsz is!

A szerencsejátékokkal ellentétben a Buzzl egy ügyességi játék, mely a mindenki által jól ismert alapokra épül, így némi gyakorlással hamar profi játékos válhat belőled. Vannak a létszám elérésekor azonnal induló játékok meghatározott játékosszámmal és téttel, és fix időpontos játékok nagyobb nyereményekért. Ha épp mégsem találsz olyan játékot, amihez csatlakoznál, saját játékot is létrehozhatsz, így a saját elképzeléseid szerint alakíthatod a játékot. Ennek köszönhetően tehát csak rajtad múlik, mikor és mennyit kockáztatsz, játszol-e a nagyobb nyereményekért, vagy inkább egy olyan játékot választasz, ahol több játékos nyerhet kisebb összegeket.

A kezdők ingyen játékkal szerezhetnek némi tapasztalatot és nem utolsósorban tombola jegyeket, melyekkel hetente többször is indulhatnak a Buzzl Tombola értékes nyereményeiért (tabletek, telefonok, kamerák). A Buzzl ráadásul úgy lett kitalálva, hogy a kezdő versenyzők is minél hamarabb felvegyék a játék ritmusát, számos olyan funkció került a játékba, amely az ő játékukat segíti.

A kirakós képek témái sokrétűek, izgalmasak, egy-egy játék végén némi új ismeretanyaggal is szolgálnak.

Van még kérdés? Irány a Buzzl.com!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.