Norvégia, a munkalehetőségek hazája.

Hirdetés
2013.03.06. 11:26 Módosítva: 2013.03.06. 13:57
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Új élet,régi szakma és biztos munkalehetőségek Norvégiában.A Work Supply Hungary budapesti központjában a legnépszerűbb szakmákról,elhelyezkedési lehetőségekről kaptunk hírt.

A gazdasági változások egész Európa munkaerőpiacát megmozgatták, így az unión belüli munkaerő-áramlás is új irányokat vett, az utóbbi években felkapott célpontnak számít Norvégia. A jobb életminőség iránt érdeklődőknek a 2005-ben alapított Work Supply AS 2012-ben hozta létre budapesti központját, ahol Magyarországon hányattatott sorsúnak is nevezhető szakma képviselői találhatnak  munkalehetőséget. A fjordok országában legjobb esélyekkel a szakirányú végzettséggel rendelkező autószerelők, technikusok, karosszéria lakatosok indulnak. Alapvető cél, hogy tapasztalt, uniós munkaerővel töltsék meg a norvég piacot. A kiválasztás Budapesten történik, a professzionális közvetítés pedig számtalan előnnyel jár: a Worksupply minden létező segítséget megad a jelentkezőknek a szállás, biztosítás, nyelvi továbbképzés, adózással és adókedvezmények megszerzésével összefüggő adminisztrációs ügyintézésben.  Átlagon felüli segítséget jelent, hogy a munkavállaló gyakorlatilag 2 hét után már fizetési előleget vehet fel (nagyságrendileg 2000 korona összegben), ezzel igyekeznek az újonnan érkezőknek a kezdeti kiadásokat megkönnyíteni. A havi munkabérek átlagosan bruttó 1.000.000 Ft körül alakulnak, de a Norvégiára jellemző családbarát megoldások miatt, ha gyermeke is van a munkavállalónak, akkor plusz családi pótlék támogatást is igényelhet, függetlenül attól, hogy a család követte-e őt a nagy utazásban, vagy sem.

A Worksupply által kínált munkalehetőségek követelményei:  társalgási szintű angol nyelvismeret, igazolt végzettség és minimum 3 év márkaszervízben szerzett tapasztalat. Ez az, amivel a versenyképes és minőségi élet kezdődhet Norvégiában. További információ a www.worksupply.hu oldalon vagy az info@worksupply.hu / +36 70 453-1274 elérhetőségeken található.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.