Mégis van tökéletes családi autó?

Hirdetés
2014.10.29. 09:16 Módosítva: 2014.10.30. 16:04
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Nissan visszatér az alsó-középkategóriába. Nem is akárhogy. A Pulsar óriási térkínálattal, takarékos motorokkal és a már jól bevált technikai csemegékkel hódít.

A Nissan innováció és technológia iránti elkötelezettsége teljesen átalakította a márka családi autóinak kínálatát az elmúlt hét évben. A crossover modelljeivel bemutatkozó filozófia jegyében a Nissan egy teljesen új, versenyképes, izgalmas családi csapotthátú modellel bővíti termékpalettáját - ez a Pulsar.

A merész formatervű, innovatív műszaki megoldásokat felvonultató és kategóriájában a legtágasabb új Pulsar stílusos, új csomagolásban kínálja a Nissan jól ismert tulajdonságait, ezzel új mércét állítva fel az alsó-középkategóriás modellek között. A kivételes anyaghasználatú és magas összeszerelési minőségű új Pulsar tulajdonosai a prémium kategória felára nélkül élvezhetik egy prémium autó által nyújtott élményeket.

A Nissan védjegyének számító V-alakú hűtőrácsról, bumeráng formájú menetfényeiről és a merész, erőteljes ívekről azonnal felismerhető Pulsar formáját és műszaki tartalmát kifejezetten az európai piac igényeire szabták; a modellt pedig a Nissan barcelonai üzemében gyártják.

A kategória legnagyobb tengelytávolságának (2700 mm) és az átgondolt elrendezésnek köszönhetően a Pulsar jóval nagyobb hátsó láb- és vállteret kínál, mint szegmensen belüli versenytársai. Sőt, 692 mm-es lábterével a Pulsar tágasabb még az egy szegmenssel nagyobb-autóknál is. Ennek ellenére a modell megtartotta kompakt külső méreteit (hosszúsága 4385 mm), így a szűk városi utcákban is könnyen leparkolható.

A Nissantól megszokott módon a Pulsar számos megfizethető és hasznos technológiai megoldással gondoskodik a biztonságos és kényelmes utazásról. Ilyen többek között a nagy elismertségnek örvendő, a mozgó tárgyak észlelését, a sávelhagyás-jelzést és a holttérfigyelést egyesítő Aktív Biztonsági Pajzs. A Nissan forradalmi 360 fokos parkolókamerája tovább bővíti a szektorban újdonságnak számító technológiák sorát.

Bevezetése pillanatában a Pulsar két csúcstechnológiás motorral, egy 1,2 literes DIG-T benzinmotorral, illetve egy 1,5 literes dCi dízelmotorral kapható. Mindkét motor kivételes teljesítményt, gazdaságosságot és finom működést biztosít, továbbá számos fogyasztást csökkentő technológiával felszerelt, hogy az új tulajdonosok még kevesebből még tovább juthassanak.

További információk

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.