Hirdetés
2014.10.31. 17:28
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Komplex járműipari fórum a HUNGEXPO-n: AUTOMOTIVE HUNGARY

12 ország 220 cége mutatja be termékeit, szolgáltatásait, újdonságait, HR ajánlatait, a járműgyártás tervezéstől kivitelezésig tartó folyamatát

Automotive Hungary - 2014. november 5-7. (szerda-péntek)

Autótechnika – 2014. november 6-8. (csütörtök-szombat)

Magyarország legjelentősebb autóipari szakkiállítás-csokrán, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 'G' és 'F' pavilonjában, 12 ország több, mint 220 kiállítója vonultatja fel termékeit, szolgáltatásait.

Kiemelt témakörök:

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, melynek szervezésében, összeállításában a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei nyújtanak segítséget. Az AUTOMOTIVE HUNGARY-n a programok az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épülnek: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

ÚJDONSÁGOK:

„AUTOMOTIVE HUNGARY – Techtogether” - A Hungexpo Zrt. az Autopro.hu-val közösen új programsorozatot indít a műszaki egyetemisták és főiskolások szakmával történő összekapcsolása érdekében.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY – Techtogetheregy olyan sokoldalú, hiánypótló program, amely felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére. A program keretén belül elméleti és gyakorlati feladatokkal tűzdelt háziversenyre is sor kerül, melyen a hazai felsőoktatási intézményeknek kiírt autóipari versenyek legjobb 18 csapata vesz részt.

AUTOMOTIVE HUNGARY Állásbörze - Pályakezdők és rutinos szakemberek egyaránt megtalálhatják álmaik állását a rendezvényen. A kiállítók kérésére olyan állásbörzét hirdet a Hungexpo Zrt. és szakmai partnere, a Jobline.hu, mely az iparág szakembereinek és friss diplomásainak ad tájékozódási lehetőséget.

További programok, bemutatók:

A hagyományokhoz híven a kiállításokra regisztráció után ingyen léphetnek be az érdeklődő szakemberek.

Bővebb információ:

http://automotivexpo.hu/nyito?utm_source=index.hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=index_hir_1105

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.