Tele a tank, tele a puttony!

Hirdetés
2016.12.07. 12:37 Módosítva: 2016.12.07. 15:41
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Brit tudósok szerint egy átlagos férfi – főleg, ha családfő – akár több ezer kilométert is leautózhat az advent és az ünnepek alatt. Van egy ötletünk, hogyan tudhatod le közben az ajándékokat is!

MOL Sencor PR image 768x432 Totalcar 1

Arany vasárnapi idegölő dugók, őrült parkolóhely-hajhászás a plaza mélygarázsában, ajándékok fuvarozása nagyszülőktől nagynéniken át a másik nagyszülőkig. Nem is beszélve a „tökéletes karácsonyfa” utáni hajszáról, melynek során párunk két, szerintünk teljesen ugyanolyan fenyő között tipródva kér meg arra, nézzük meg a másik faárusnál is. A karácsony a türelem – a végtelen türelem! – időszaka. Jó hír, hogy a sok cipekedés után, ha végre kiporszívóztuk a kocsi hátsó ülésébe tapadt utolsó fenyőtűt is, hogy ne szúródjon a gyerek fenekébe, szóval akkor majd ott fogunk ülni végre, együtt, szeretetben. És ezt komolyan gondoljuk!

De addig! Addig még hátra van a férfi számára egyik legnehezebb rész: az ajándékvásárlás. Kétféle férfi létezik: az ajándékra vadászó, kalandozó típus, és a megúszós-kényelmes.

Mégis, a tapasztalatok azt mutatják, általában december eleje lesz, mire a gyökeret eresztett gondolat – ajándékot kellene venni – kivirágzik. Túl a többszáz kilométeren, a relaxáló egyedül autózásokon, amikor végre van idő nyugalomban gondolkodni, felvetődik a kérdés, mi is legyen az. Milyen jó, hogy a kellemest most összeköthetjük a hasznossal: gondoltál már arra, hogy a tankolás a szusszanáson és a kávézáson kívül még az ajándék problémát is megoldhatja?

MOL Sencor PR image 768x432 Totalcar 2

Igen, van élet a könyveken és a tipródva beszerzett unalmas utolsó pillanatos ajándékokon túl. Nincs olyan csaj, aki ne imádna egy extra konyhai robotgépet, egy kényelmes ágymelegítőt a téli filmnézésekhez, vagy egy gyümölcscentrifugát, amivel elkészítheti a szuperegészséges zöldség- és gyümölcsleveket. A gyerekeknek pedig, bár valószínűleg párunk már mindent beszerzett, azt is, amit nem kellett volna, érdemes venni valami „apus” ajándékot: a kicsik imádni fogják a biztonsági övre csatolható plüss figurákat. Ha a fenti sorok alatt elkezdtél bólogatni, jó hírünk van: a MOL kutakon most minden tankolás után matricákat kapsz ajándékba, melyeket szuper praktikus Sencor ajándékokra és Vitapur biztonsági övre illeszthető plüssfigurákra válthatsz be! Tele a tank, tele a puttony!

További információ itt!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.