15 éves a győri BMW Márkakereskedés

Hirdetés
2017.04.05. 10:38 Módosítva: 2017.04.07. 08:53
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Kivételes ügyfélkezelés, igény a folyamatos megújulásra és az úttörő technológiákra –a nyugat-dunántúli régió meghatározó autóipari szereplője, a Leier Autó 15 éve nyitotta meg BMW Márkakereskedését.

Kivételes ügyfélkezelés, igény a folyamatos megújulásra és az úttörő technológiákra –a nyugat-dunántúli régió meghatározó autóipari szereplője, a Leier Autó 15 éve nyitotta meg BMW Márkakereskedését. A siker tényezőiről és jövőről beszélgettünk Márton László és Nemoda Róbert ügyvezető igazgatókkal.

A Leier Autó másfél évtizede nyitotta meg győri BMW Márkakereskedését és lett meghatározó autóipari szereplő a nyugat-dunántúli régióban. Milyen szolgáltatásokkal várják ügyfeleiket 2017-ben?

Márton László: Az 1990-ben alapított Leier Autó 2002-ben nyitotta meg BMW Márkakereskedését Győrben, melyben a kezdetektől fogva autóértékesítéssel és szervizeléssel foglalkozunk, hasonlóan mosonmagyaróvári és pápai telephelyeinkhez. A győri márkakereskedésben elérhető ügyfeleink számára a bajor gyártó teljes portfóliója, így a nagyteljesítményű sportautókat felvonultató BMW M, illetve az elektromos autókat felsorakoztató BMW i sorozat is. Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá a BMW Motorrad motorjai, illetve – idén év elejétől – immár a MINI modelljei is. A német és brit prémiumgyártók kínálata mellett ügyfeleink a Hyundai személyautóit, illetve haszongépjárműveit is megvásárolhatják nálunk. Az új- és használt gépjármű, valamint motorkerékpár értékesítés mellett forgalmazott márkáink esetében hivatalos márkaszervizzel állunk ügyfeleink rendelkezésére, továbbá márka független szervizszolgáltatások is megtalálhatók kínálatunkban.

A MINI portfólióba emelése mellett miért döntöttek?

Nemoda Róbert: A BMW Csoport hathatós segítségével megújult MINI modellpalettája rendkívül izgalmas és egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte és itthon is. A vadonatúj modelljükkel, az idén megjelent valaha volt legnagyobb MINI-vel ráadásul új kategóriába is lépett a brit gyártó: a MINI stílusjegyeit megőrző, sportos vezetési élményt kínáló Countryman immár a családi autó funkcióját is betölti, és – a márka történetében először – elérhetővé teszi a hibrid meghajtást is. A márkára különösen nagy figyelmet fordítunk, április 8-án például egy jótékonysági találkozót és versenyt szervezünk a győri márkakereskedésünknél, amire sok szeretettel várunk minden MINI és autó rajongót.

A MINI Countryman debütálása mellett milyen újdonságokat emelne ki?

Márton László: Az utóbbi hónapokban mind a BMW, mind a Hyundai esetében érkezett hozzánk több új típus, de így a tavasz beköszöntével a BMW Motorrad modelljeit, illetve motoros kiegészítőit emelném ki. Bővült többek között a Heritage modellcsalád az R nineT Pure és R nineT Racer motorokkal, megérkezett az R 1200 GS kalandmotor két új változata, a terepre született Rallye és az elegáns Exclusive, megújult továbbá az S 1000-es család és megjelent több motoros ruházati termék is, így például a motoros biztonságát új szintre emelő légzsákos mellénnyel kombinált EnduroGuard ruha is.

BMW Leier Autó 2017 kep

A BMW i modellek és egyes Hyundai személyautók is elektromos, illetve hibrid hajtással működnek – e típusokban látják a jövőt?

Nemoda Róbert: A folyamatos fejlődésben hiszünk, többek között ezért is bővítettük a BMW i-re alapuló elektromos autó portfóliónkat. Nagy örömünkre a Hyundai márka is bővítette kínálatát elektromos és hibrid gépjárművekkel. Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy a környezetbarát autózás minél többek számára elérhető legyen, így igyekszünk mindent megtenni az úttörő technológia elterjedésében. A fejlődésre való igény nemcsak a forgalmazott modellek esetében mutatkozik meg nálunk, szolgáltatásaink terén is mindig készen állunk a megújulásra. Azt gondolom e hozzáállásunknak köszönhetően lettünk az év BMW márkakereskedése 2015-ben, illetve ezért ismerték el vevőszolgálatunk minőségét globális szinten 2016-ban. A fejlődés jegyében idén új lendületet adtunk a vállalati ügyfelekkel foglalkozó csapatunknak is, mely immár teljes körű és személyre szabott ajánlatokkal várják a régió kis- és középvállalkozásait illetve nagyvállalatait.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.