A legtöbbet kapja a pénzéért: rangos nemzetközi díjat nyert el a Bárdi Autó

Hirdetés
2017.09.27. 12:27 Módosítva: 2017.09.27. 12:37
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Neves elismerést kapott a Bárdi Autó: az Icertias független svájci minősítő intézet piackutatása alapján az autóalkatrész kereskedőhálóz elnyerte a „Best Buy Award” elismerést.

Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-érték arányúnak. Az autóalkatrész kategóriában a vásárlók a Bárdi Autót jelölték meg mint a vállalatot, ahol a legjobb ár-érték arányban vásárolhatnak autóalkatrészt. A Bárdi Autó ezzel olyan elismert nemzetközi márkák közé került be, mint a Vodafone, a Samsung, a Toyota vagy a Lidl.

img 4258

Az Icertias Best Buy díjának elnyeréséhez jelentős mértékben hozzájárult a Bárdi Autó egyedülállóan nagy, 4 millió darabos raktárkészlete és felkészült szakembergárdája. Nyolcvan kirendeltségével és népszerű webshopjával a Bárdi Autó biztosítja, hogy a vásárlók a lehető legrövidebb időn belül jussanak hozzá a megvásárolni kívánt alkatrészhez, garázsipari berendezéshez vagy tartozékhoz.

Öt kontinensen van jelen az Icertias

A svájci Icertias egy zürichi székhelyű, független minősítő szervezet. Fő tevékenysége, hogy elismerje és pozitív minősítéseivel támogassa azokat a cégeket, amelyek különleges figyelmet fordítanak az ügyfélkapcsolatok fejlesztésére, termékeik és szolgáltatásaik pedig árban és minőségben a legmegfelelőbbek. Az Icertias öt kontinens több mint 40 országában vizsgálja a cégeket. Minősítési tevékenységéről ezernél is több regionális, országos és nemzetközi médiumban több mint 10 ezer híradás jelent meg mintegy két tucat nyelven. Globálisan neves elismerése a Best Buy Award, amellyel a magyar fogyasztók is rendszeresen találkozhatnak: a kék logót a legjobb ár/minőség arányú termékek és szolgáltatások viselhetik.

A Bárdi Autó Zrt-ről

A Bárdi Autó Zrt. Magyarország egyik legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi vállalata. A cég 3000 főt foglalkoztat; Magyarországon, Szlovákiában és Romániában 132 üzlettel van jelen. A Bárdi-testvérek által irányított, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás több mint százéves múltra tekint vissza, és 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában. A cég jelenleg 400 beszállítóval dolgozik, teljes árukészlete több mint 10 millió alkatrészből áll. Ingatlanjai tárolókapacitása több mint 81 000 négyzetméter, 1400 kiszállító gépkocsiból álló flottája évente 70 millió kilométert is megtesz.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.