Megújult a Nissan X-Trail

Hirdetés
2017.09.29. 16:34 Módosítva: 2017.10.02. 10:14
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A világ legnépszerűbb SUV-ja megújult, fejlesztései tovább növelik minőségét. 2016-ban 766 000 darabot adtak el, a modellfrissítés pedig megerősíti pozícióját a családi kalandok tökéletes partnereként.

A Nissan X-Trail a világ legnépszerűbb szabadidő-autója megújult, fejlesztései még tovább növelik minőségét és kifinomultságát. Az újítások közül kiemelhető az átdolgozott jellegzetes és robusztus új külső, a jobb minőségű és egyben vonzó új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, az új még praktikusabb megoldások, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tevő új innovatív technológiák.

426199123 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

Az X-Trailhez elérhető felszereltségi szintek választéka is bővült: most először érhető el az N-Connecta változat a modellhez, mely további választási lehetőségeket, értékeket és vonzó funkciókat kínál.

Az X-Trail frissítése vásárlói véleményeken és visszajelzéseken alapult, hogy megerősítse a modell pozícióját a családi kalandok legtökéletesebb partnereként.

426192012 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

Az X-Trailből az első változat 2000-es bemutatása óta több mint 3,7 millió darabot adtak el világszerte. Ebből mintegy félmillió jutott Európára, ahol az X-Trail továbbra is kiugró népszerűségnek örvend.

Emellett a modell rekordokat is döntött: a 2016-os pénzügyi évben az X-Trail 766 000 darab eladott autóval a világ legnépszerűbb SUV modelljének bizonyult.

426192009 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

A Nissan X-Trailt mindig is látványos és erőteljes formaterv jellemezte, melynek meghatározó jegyei a finoman kidolgozott vonalak, a magas kerékívek és a motorháztető elegáns ívei. Ezen formai megoldások mindegyike megmaradt, és még hangsúlyosabbá teszi őket az autó jellegzetes módon átdolgozott robosztus első része, mely további dinamizmust kölcsönöz, és a prémium pozícionálást jelző elemekkel egészíti ki az autó megjelenését.

Az új Nissan X-Trail belső terében is számtalan újdonság emeli az eddig is magas minőségű kidolgozást. Beszálláskor a legszembetűnőbb változás a vadonatúj D-alakú kormánykerék, melynek egyenes alsó része megkönnyíti a be- és kiszállást, mindemellett sportosabb megjelenést és érzetet kölcsönöz az autónak.

426192008 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

Tekna felszereltség esetén az alapfelszereltség része a bőr kárpit, melynek új steppelése még jobban kiemeli az ülések körvonalait. A különleges megoldásokat kedvelő ügyfelek számára lehetőség van kéttónusú bőrrel borított utastér választására is.

Az új X-Trail csomagtere minden eddiginél nagyobb lett. Az újragondolt elrendezésének köszönhetően az ötüléses változat esetében a VDA szabvány szerinti térfogata 550-ről 565 literre nőtt, úgy, hogy mind az öt ülés a helyén marad.

426192002 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

A csúcsminőségű audiorendszert hiányoló vásárlói jelzésekre válaszul az új X-Trail Tekna felszereltségi szintjének része lett a teljesen új fejlesztésű nyolc hangszórós BOSE Premium hangrendszer.

A Nissan Intelligent Mobility jövőképének részeként 2018-ban az X-Trailben is elérhetővé válik a ProPilot rendszer, mely akár sűrű városi forgalomban, akár nagy sebességű utazásnál autópályán képes a kormányzás, a gázpedál és a fékek kezelésére, amennyiben nincs szükség sávváltásra. Három technológián alapul: Sávelhagyásjelzés, Intelligens sebességtartó automatika és Forgalmi torlódás asszisztens. Az intuitív módon használható ProPILOT az X-Trail kormánykerekén található gombbal lesz majd aktiválható.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.