Nissan Navara: mindenre készen áll

Hirdetés
2017.11.06. 14:42 Módosítva: 2017.11.07. 16:45
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az új Nissan Navara méltán érdemelte ki a kemény és magabiztos jelzőket, bármilyen feladatra készen áll nagy motorjának, 1 tonnás terhelhetőségének és 3,5 tonnás vontatási-kapacitásának köszönhetően.

Az új Nissan Navara méltán érdemelte ki a kemény és magabiztos jelzőket. A márka 80 éves tapasztalatának köszönhetően egy olyan pick-upot alkottak meg, mely minden helyzetben megállja a helyét. A modell megtestesíti a márka azon törekvését is, hogy minden szegmensben fejlett technológiákat és megbízhatóságot kínáljon vásárlói számára.

139524 Nissan Navara King Cab

Így az International Pick-up Award 2016 fődíját elnyerő modell méltán ismert strapabíró kialakításáról és megbízható teljesítményéről, 160 és 190 lóerős motorjának köszönhetően nagy teljesítményt kínál alacsony fogyasztás mellett, vegyes üzemanyag-fogyasztása csupán 6,3 l/100 km, mely legjobb a szegmensében. Emellett új motorjának köszönhetően kategóriájának legjobb kibocsátási értékeivel is rendelkezik a Nissan pick-upja. Az új Navara kétféle korszerű sebességváltóművel választható: 6 fokozatú manuális vagy 7 fokozatú automata váltóval.

A nagy motor páratlan terepképességgel párosul. Teljes egészében zártszelvényből készült létravázával az új Navara egyike a Nissan valaha gyártott legerősebb járműveinek, így pedig a legintenzívebb mindennapi használatot is bírja.

1 tonnás terhelhetőségének köszönhetően a Nissan Navara készen áll mindenre, legyen szó kemény munkáról vagy szórakozásról. 3,5 tonnás, kategória első vontatási-kapacitása mindig rendelkezésre áll, így soha többé nem kell semmit hátrahagynod.

139502 Nissan Navara Double Cab

A kabinban is végtelen tároló hely áll rendelkezésre, így könnyedén megtalálod mindennek a helyét az oldalzsebekben, a kesztyűtartóban vagy a hátsó utasülések alatt.

A Navara abban is kiemelkedik versenytársai közül, hogy a kategóriában egyedülálló ötéves/160 000 km‑es garancia érvényes rá, mint minden Nissan kishaszongépjárműre, ami a későbbi tulajdonosokra is teljes körűen átruházható.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.