Ide menj a hétvégén, ha megőrülsz a drónokért

Hirdetés
2019.05.06. 12:18 Módosítva: 2019.05.07. 12:28
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Drónverseny, drónbemutatók, e-sport sarok és gamer PC-k is várnak szombaton Óbudán.

Egyre jobban szeretjük a drónokat, de sokszor még nem igazán tudjuk, hogy mire is használhatjuk azokat pontosan. Május 11-én az óbudai Korzón már harmadik alkalommal rendezik meg a Drónfesztivált, ahol a hobbidrónok mellett az ipari-, mezőgazdasági-, kutató-, mentő- és a filmes típusokkal is meg lehet ismerkedni.

Az egész napos rendezvényen az alapoktól elsajátítható a drónhasználat, és az eszközök röptetése, a tapasztaltabbak pedig drónversenyen is kipróbálhatják magukat. Jelentkezni amatőr, haladó és profi kategóriában is lehet, utóbbiak pedig, ha előzetesen programozzák a DJI Tello drónjukat, bemutathatják a versenyen az egyedi repülési technikájukat is.

Winkler Róbert, az esemény házigazdája és a youtuber Unfield közös videójából kiderül, kik neveztek eddig a versenyre:

A fesztiválon drónfotó-kiállítás, Nerf drónvadászat, mini távirányítós munkagépek (RC munkagépek), szimulátorok, profi gamer PC-k és Xbox-ok is várják a résztvevőket. A drónok technológiája iránt érdeklődők az előadásokon több típus műszaki tulajdonságait ismerhetik meg, emellett a DJI Tello drónok is kipróbálhatók lesznek egy erre a célra készített ügyességi pályán.

Kép aláírás: Drónröptetés a tavalyi drónfesztiválon
Kép aláírás: Drónröptetés a tavalyi drónfesztiválon

A programból nem maradhat ki a közönségtalálkozó sem: az eseményen Unfielddel, Henry Kettnerrel, Azmoval, valamint a DroneHungary és a KD csapatával is lehet versenyezni, vagy készíteni velük egy jó kis instakontentet.

A drónversenyre itt tudsz nevezni, a teljes programot pedig az esemény oldalán találod.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.