Egy új időszámítás kezdete

2007.08.13. 06:20
A magyar köztársasági kupa sorozat IV. fordulója augusztus 18-án Tökölön kerül megrendezésre. Ez a futam az ország első hivatalos nemzetközi autós gyorsulási versenyeként vonul majd be a sporttörténelembe.

Az EESLC közép-európai kupa számos meglepetést és újdonságot tartogat. A legszembetűnőbb szabályzati változás a maximum 150 magyar jármű nevezésének lehetősége – tehát ez lesz az első olyan gyorsulási verseny hazánkban, melyre nem nevezhetsz a helyszínen. A nevezés előre, és legkésőbb augusztus 11-ig lehetséges.

A már regisztrált versenyzők listáját itt tekintheted meg.

Ha elég erősnek érzed a kocsid a megmérettetésre, légy a 150 legjobb között, és mutassuk meg, hogy méltó ellenfelei lehetünk a szlovén, lengyel, szlovák, orosz és román gyorsulási válogatottnak.

Hazánk legjobbjai gőzerővel készülnek a megmérettetésre, és szinte biztos, hogy szórni fogják a 10-es időket, erre a legesélyesebbekként Vogelsinger Sanyit, Somogyi Lászlót, Dobos Áront, Horváth Pált és a TechArt Porschét tartják a hozzáértők, míg az audimaxpower csapata 9 magasakkal kápráztatja majd el a közönséget, és okozhat fejfájást a lengyeleknek.

A hatalmas viadalokon és soha nem látott mezőnyön kívül a szervezők teljesen új pályafelépítéssel, a rendezvényhez méltó látványelemekkel, és számos meglepetéssel készülnek, folytatódik a Rádi Szlalomkupa, valamint a méltán népszerű Tuning Autó Szépségverseny, Humma hangnyomással, a Carstyling.hu jóvoltából. A vikinges adás után újabb dobásra készül az East Block is, a tuningcsapat újra a Gyorsulási Futamon mutatja be legújabb eszement munkáját, és forgatja következő adását. A látványosságok ráadásul most először nem csak a földön viaskodnak, hanem a levegőben is, köszönhetően a légibemutatónak. A gyermekeket ugyanekkor ingyenes légvár várja, lesz hatalmas drift show is, és megkoronázzuk Vogelsinger Sanyit, aki jelenleg a leggyorsabb elsőkerekes Európában.

A második negyedév szezonnyitó futama tehát új időszámítás kezdete lesz. A gyorsulási verseny nevezési határideje augusztus 11. 12:00. Ha a befizetett összeg ellenére valaki nem jelenik meg, annak a helyére csak a létszámon felül lévő, és már befizetett nevezők kerülhetnek. Ezen versenyzők az előre kifizetett nevezés miatt ingyen jöhetnek be, és amennyiben nincs meg a létszám és van helyük, úgy a nevezési díj kifizetése mellett beállhatnak a versenybe.

Ha nevezni szeretnél az alábbi módon regisztrálhatsz: küldj egy emailt az info@eeslc.com címre, regisztrációs címmel, amelyre válaszként küldünk egy regisztrációs lapot. Töltsd ki, és küldd vissza az autód fényképével együtt, majd a megadott bankszámlaszámra utald el a nevezési díjat!

A nevezés összege: 2000 HUF, a kategóriák díjazása az alábbi:

  1. hely: 200€ + 0,2€ / KM utazási költségtérítés + oklevél + kupa
  2. hely: 100€ + 0,2€ / KM utazási költségtérítés + kupa
  3. hely: 50€ + 0.2€ / KM utazási költségtérítés + kupa

Kapunyitás: 10:00
Nevezés: 15:00
Döntők: 20:00

A belépőjegy ára elővételben 1500 forint, a helyszínen 1800 forint, a többszöri ki- és belépésre jogosító karszalag ára 2000 forint

Gyere ki és drukkolj velünk, hogy honfitársaink, (ahogy azt július 1-én is tettük a King Of Europe Gyorsulási Versenyen) ismét győzedelmeskedjenek, és bebizonyítsák: a magyar igazi gyorsulási társadalom!

Bővebb információ:

(70) 522-0016
info@futam.hu