Jobb ha időben felkészülsz...

2008.03.17. 21:32
DeLorean, Supra és drift, Fuel Girls, 900 lovas Charger és RX-7. Tuningautók minden mennyiségben most hétvégén, a Hungexpón!

...mert az idei húsvét most más lesz, mint a többi! 2006. és 2007. nagysikerű rendezvényei után március 22-24. között Budapesten, a Hungexpo területén kerül megrendezésre a 2008-as szezonnyitó Tuning Show, mely az idei tavasz legnagyobb autó tuning fesztiválja lesz!

A show 3 napja során hazánk legszebb tuning autói mellett több, Magyarországon még soha nem látott külföldi autócsodát, számos nemzetközi tuningcég világszínvonalú standját és rendkívül színes programokat tekinthet meg a nagyérdemű!

A Fast and the Furious filmek eredeti autói

Budapesten először kerülnek bemutatásra a Halálos Iramban filmekben szereplő eredeti autócsodák, melyek kormányát anno Vin Diesel, Paul Walker és düblőreik tekerték vadul!

A Halálos Iramban első két részéből vendégünk lesz a világon létező egyetlen és eredeti narancsszínű F&F Toyota Supra, mellette "Dom" piros RX7-ese, "Sukie" rózsaszín S2000-ese, valamint a 900 detroiti lóerővel rendelkező Dodge Charger, mely a Halálos Iramban 1. részének végén tűnik fel.

A csúcs tuning gépek mellett hazánkba érkezik a Back to the Future (Vissza a jövőbe 1-2) filmekben használt eredeti, átépített DeLorean DMC-12, melyhez nem kisebb színészek neve fűződik, mint Michael J. Fox, vagy Christopher Lloyd! Az autók Európa-szerte számos show fénypontját képezték már, ez alkalommal pedig végre Budapesten is testközelből lesznek megtekinthetők!

Drift Show nemzetközi profikkal

A show egyik fő látványosságát Európa legfrissebb autós őrülete, a drift színvonalas bemutatói jelentik majd, melyet profi belga, holland és francia Pro Drift versenyzők prezentálnak a hazai közönségnek. A bemutató a versenyzők által épített technikás pályán történik majd, melynek főszereplői a nemzetközi drift versenyek sztárjai lesznek: látványos drift bemutatók valamint drift taxizás külföldi sztárvendégekkel, nemzetközi profikkal, sok száz lóerős japán autókkal! A külföldi sztárvendégek mellett pedig természetesen hazánk drift pilótái is megmutatják, mire képesek!

Európa legforróbb showja: a Fuel Girls először Magyarországon!

Az autók mellett folyamatos műsorok és bemutatók szórakoztatják majd a látogatókat, melyekre a show központi nagyszínpadán kerül majd sor, a B pavilonban. Ez nem lesz más, mint világ legnagyobb autó-kiállításain megjelenő Car Catwalk Stage, mely kifejezetten autók és hozzájuk kapcsolódó programok bemutatására lett kifejlesztve, ezen belül is egy igen speciális programra: a színpadon Magyarországon először lép fel az angol FUEL Girls csapata! Az Európa legforróbb autós showjaként számon tartott műsor főszereplői a FUEL gyönyörű, lenge ruházatú hölgyei, akik napjában többször, rendkívül látványos és forró hangulatú műsorszámmal örvendeztetik majd meg a magyar férfitársadalmat!

A tavasz legnagyobb tuning találkozója

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb tuning találkozója is lesz, számos autócsoda a hosszú téli pihenő után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. Mint az már megszokott, a hazai tuning vasak mellett nagyszámú külföldi autócsoda is megtekinthető lesz a rendezvényen. A számos meghívott külföldi autó mellett a hazai cégek közül is sokan igen komolyan készülnek az idei show-ra, mely garantáltan nemzetközi színvonalú tuning autókat és standokat fog jelenteni.

Ne feledd tehát: március 22-24. között, itthon eddig soha nem látott autócsodákkal és rengeteg exkluzív érdekességgel, sztárvendégekkel vár szeretettel Téged, és minden tuning-fanatikust az idei évadnyitó Tuning Show, Budapesten, a Hungexpón!

További információk: www.tuningshow.hu, +36 20 578 1166