A Nissan után kullog az új Alfa?

2015.07.06. 17:59

Korábbi hírünkben azt írtuk, hogy az Alfa Guiliánál egy olyan megoldást alkalmaznakak, amit mások még nem, mégpedig aktív első légterelőt szereltek a QV kivitel első lökhárítójának alsó részére. Több olvasónk is billentyűzetet ragadott, hogy jelezze, mi sem vagyunk tévedhetetlenek. Íme, az elődök:

Feladó: Ervin

Dátum: 2015. július 2.

Tárgy: 911 turbo Pneumatika mozgatja az első légterelőt!!!

A totalcar mar 2 éve cikkezett az új 911 turbóról aminek "Pneumatika mozgatja az első légterelőjét" szóval a jelenlegi Alfa cikkben kicsit félrevezető, hogy mások nem nagyon probálkoztak még ezzel a megoldással...
Pneumatika mozgatja az első légterelőt (10 mp)

Feladó: Béla

Dátum: 2015. július 2.

Tárgy: Porsche légterelő

Engedje meg, hogy hozzászóljak az Alfa légterelőjéhez, mert a cikkben Ön arról ír, hogy ilyet még senki sem csinált...nos ez nem pontosan így van, mert a Porsche és a Vredestein közösen fejlesztették ki az alábbi  légterelőt, amiért egyébként díjat is kapott a cég...

Feladó: András

Dátum: 2015. július 2.

Tárgy: aktív spoiler

Tisztelt hírszerkesztő úr!
Nem kötekedni szeretnék, csak érdekességként: a Skyline-nak a nyolcvanas években már volt ilyen hipermenő automata spoilere:

Örülnék, ha az Alfa divatba tudná hozni újra! :)
Üdvözlettel, András

Önnek is észrevétele van valamelyik cikkünkkel kapcsolatban? Küldje el nekünk az olvasok@mail.totalcar.hu-ra.

UPDATE: Valójában az Alfa 90 az igazi elődje a Giulia aktív első légterelőjének, mert ők már 1984-től gyártottak ilyet, még a Nissan csak 1985-től.