Jön az év utolsó Parkoló Parádéja!

2017.10.13. 12:40

Ha még nem tudnád: vasárnap újra összejövünk a Hungexpón. Gyere el és tárazz be tavaszig elég élménnyel, jön 2017 utolsó Parkoló Parádéja!

Programok tengere

Senki se mondhatja, hogy ellinkeskedjük az évzáró Parkoló Parádét: olyan programtúladagolással készülünk nektek, amilyet még nem látott a Hungexpo parkolója, de kezdjük a száraz menetrenddel.

A jobb oldalon lévő Fauvé nem alacsony volt, hanem mély

A fogorvosok kitúrtak a helyünkről, így rendhagyó módon ez a Parkoló Parádé most nem szombati lesz. Vasárnap délutánra (október 15.) írd be a naptáradba nagy betűkkel: 15:00-18:00, Hungexpo

Most is lesz Mesterkurzus. Ha az eddigiek után már mindent tudsz a nepperkedésről, veteránautókról, a motortuningról, ideje, hogy meghallgass egy előadást valaki olyantól, akinek a munkája nem jár együtt az olajban tocsogással. Két nagypályás magyar autódizájner, Wittinger Csaba (korábban a Renault, jelenleg a Mercedes AMG formatervezője - külső design) és Nagy Gergő (a Faraday Future formatervezője - belső design) mesélnek el mindent a szakmájukról. Hogyan lesz valakiből designer? Hogyan születik a ronda autó? Városi legendák vs valóság, a szándékosan elrontott autó esete,  az elektromos ill. önvezető technológia hatása az autó-designra, UI/UX az autóiparban, minden lesz, ami segít legközelebb tudálékosabban okoskodni a Parádé autói közt.

Az előadások 16:00-kor kezdődnek a szokott helyen, a III-as fogadóépületben (ki lesz táblázva).

A komoly program előtt, motormelegítés gyanánt rögtön a kapunyitás után jön 15:15-től az Osram nyereményjátéka, egy izzócsere-verseny. Nincs előzetes regisztráció, aki arra jár, benevezhet. 

A kötött programok után röviden a kötetlenekről. Azt például gondoltad volna, hogy a Parádé parkolóit járva belefuthatsz egy forgatásba? Na jó, történt már ilyen a Parkoló Parádén, de most újra kint lesz a Totalcar tévéműsor stábja, hogy Winkler és Karotta a parkoló autók tengerében elmondjon pár felkonfot a műsornak.

Lesznek nagypályás kitelepülőink is saját programkínálattal. A Nissan megint kihozza a modellpaletta javát; lehet majd autózni, körbeszagolni mindent a Micrától a Leafig, sőt, ha múltkor lemaradtál, most is megnézhetsz egy félbevágott villanyautót. Kint lesz az Allianz Hungária is egy nagy standdal. Ők is készülnek egy nyereményjátékkal, sőt, valamiféle mini hot rodokkal is, amikről egyelőre csak ők tudják, pontosan milyenek, de jól hangzik a dolog. A D.A.S. Jogvédelmi Zrt. szakértőitől is kérdezhetsz, és ez még semmi: mindeközben a parkoló normál életritmusa mit sem változik: mehet majd a haverkodás, nyálcsorgatás, autóbuzéria, ahogy szokott.

IMG 3776

Bent parkolsz? El is adnál? Ezeket töltsd le

Feltámasztjuk a Parádé Piacteret, azaz az évnyitó Parkoló Parádéhoz hasonlóan most is lesz egy külön placc azoknak, akik eladó autóval jönnek. Feltétel csak egy van: ha árulni szeretnél, töltsd le, töltsd ki, majd tedd ki jól látható helyre ezt az adatlapot és keresd az eladó autók parkolóját a Hungexpón.

tc pp14 apr22-31

Van adatlapunk a parkoló autóknak is. Ez nem kötelező, de nagyon hálásak lennénk, ha volna benned annyi közszolgálati érzékenység, hogy letöltöd EZT az adatlapot és kiteszed a Parádé idejére. 

Ne nyírd ki a PP-t!

Egy posztot már áldoztunk a témának a héten, de nem tudjuk elég hangosan kérni: NE VERESSETEK! Történt bárhány felelőtlen burnout az Albertirsain a rendezvény múltjában, ez sosem volt az az autós buli, amivel összefér az embertömeg között veretés. Ti sem, mi sem akarjuk, hogy kidobjon a Hungexpo, azt meg főleg nem, hogy bárkinek baja legyen, mert egy barom agya túltermelte az adrenalint és pont volt a keze között valami erős gép. Tudjuk, felspannol a közeg, az Albertirsai sem szűk, de rohadt hamar megvan a baj – lásd a YouTube több órányi gyűjteményét a témában.

Ha mégis nagyon meg szeretnéd mutatni nekünk, a világnak, a csajodnak, milyen ügyesen tolod ki az autód seggét, nem para. Álljanak össze a Parádé rosszfiúi, keressenek meg minket és találni fogunk rá helyet, alkalmat – volt már ilyen rendezvényünk, ha igény van rá, kitaláljuk a folytatást.

Fotózz, instázd, nyerj

A törzsvendégeknek mondanunk is kár, de azért álljon itt a felhívás: most is lesz instagramos fotóverseny a PP-n. Hogy vigyünk bele egy csavart, a versenyre szánt pályaművekbe ezúttal bele kell komponálni egy adattáblát is. Szóval fotózz bármit, de valahogy legyen a képen egy autó, jól látható adattáblával. A verseny hashtagje pedig: #tcparkoloparade18.

Ja, ezzel még adósok voltunk: a legutóbbi PP Insta-versenyének győztese magasan kiscica1994 volt, nagy gratula neki! 

                 Parkoló Parádé 18 – a lényeg tömören:


Mikor? Október 15-én VASÁRNAP Parkoló Parádé a Hungexpón.

Hánytól? 15:00-kor nyílnak a kapuk, 18:00-ig tart a buli.

Behajtás? A szokásos: a Hungexpo IV-es és V-ös kapuján (Albertirsai út).

Menetrend van? 15:15-től indul az Osram játéka, 16:00-kor kezdődik a Mesterkurzus, ezen felül minden program kötetlen.

Ingyenes? Persze, ahogy mindig is volt.

Adattáblát rakjak ki? Mindenképp. Az eladósat itt, a parkolósat itt találod.

Menjek? Gyere!