Bánhatja a hülye gyalogos!

2012.09.01. 13:15

Sok autós tudna mesélni olyan idióta gyalogosról, aki szándékosan ütette el magát. Az ilyen esetek általában biztosítási csalás miatt történnek, de sokszor egyszerűen csak bűnbánatra hajtva próbálnak meg némi pénzt kiszedni a rémült autósokból a felelőtlen játékot űzők. A videón egy példaértékű eset látható.

A felvételen jól látszik, hogy a sofőr időben észreveszi, mire készül az autója felé rohanó nő, aki így a nullára fékezett járműre volt kénytelen felugrani. Érdemes figyelni, milyen alapos színészi játékkal próbálja ráhozni a sofőrre a frászt a felelőtlen gyalogos. Szinte kabarénak tűnik, amikor néhány motorháztetőn töltött, lihegéssel teli másodperc után ledobja magát az aszfaltra. A sofőrnek mindenestre helyén volt az esze, és a színjátékot megunva, jó messzire elküldte a hoppon maradt szélhámost.

Napjainkban egyre elterjedtebbnek számít az utastérbe szerelt kamera, ami nem egy vitatható balesetnél buktatta már le a vétkest, igaz, van olyan is, aki csak öngólt rúgott vele. Ennél a tajvani videónál azonban egyértelműen hasznos volt.