2013.05.18. 18:18

Kanye West tizennyolcszoros Grammy-díjas világhírű amerikai rapper, zenei producer. Más kollégáihoz hasonlóan ő is szereti a drága és feltűnő autókat. Legutóbb épp várandós felesége, a valóságshow sztár, modell Kim Kardashian lepte meg egy matt fekete Lamborghini Aventadorral Kanye-t a születésnapja alkalmából, ezt sikerült megtörni.

A celeb pár igyekszik kizárni a magánéletéből a sajtót, de a paparazzik folyamatos megfigyelés alatt tartják a lakóhelyeiket. Így került rögzítésre ez a videó is, amelyen Kanye egyik asszisztense parkol be éppen a garázsba az olasz szupersportkocsival. Hogy a lehető legkevesebb betekintést engedje a rezidenciába hamar be is zárja a hatalmas távirányítású tölgyfakaput. Túl hamar. A kapu nekiütközik a születésnapi Aventadornak.

Mivel a Lamborghini után még egy, szintén matt fekete Mercedes G-osztálynak is be kellett állnia az udvarba, a kapu ismét kinyílt, ezúttal teljesen. Ennek köszönhetően végignézhettük, ahogy a bal lábbal kelt alkalmazott szemügyre veszi a kárt, majd amikor konstatálja, hogy tárva-nyitva van a bejárat bezárja. Hogy mit szólt Kanye a történtekhez, azt nem tudjuk, de valószínűleg nem rapesett az örömtől.

Bár nincs szoros összefüggés, a hírhez extra mellékletként csatoljuk a rapsztár legújabb szerzeményét, melyben volt szíves felhasználni az Omega (igen, a magyar zenekar) Gyöngyhajú lány című dalának részletét.