Darun lógatták a Lamborghiniket New Yorkban

2014.02.01. 17:12

Vajon mi célból emelnek két Lamborghinit egy tizenkét emelet magas épület tetejére New York belvárosában? A válasz egyszerű: mert ott gazdagok buliznak, a Lambo pedig tökéletes dísze bármely burzsuj bulinak.Lamborghini-hoist 

A daruval felemelt Lamborghinik a Big Game, Big Give nevű jótékonysági estre érkeztek, amit hagyományosan a Super Bowl előtt rendeznek, a döntő helyszínét adó városban. Idén ez New York lesz, az estet pedig a dél-manhattani Tribeca Rooftopban tartották tegnap. A Tribeca városnegyedben álló tizenkét szintes épület tetejéről kiváló kilátás a Hudsonra és New Jersey-re, na meg persze nagyjából a környék összes felhőkarcolójára, így az Empire State Buldingre vagy a One WTC-re is. Az esemény egyik szponzora volt a Lamborghini, amely kiváló érzékkel találta meg magának az eseményt, hisz' hol máshol találkozhat egyszerre annyi potenciális ügyfelével, mint egy olyan rendezvényen, ahova csak a belépőjegy darabja 1500 dollár (350 ezer forint).

A Lamborghini tavaly sem maradt távol a Big Game, Big Gave-ről. A mostanihoz hasonló darus emelés talán nem történt a New Orleans-ben rendezett esten, de az olaszok számára így is emlékezetes maradt, ugyanis három autóra kaptak ott rendelést. Azt sajnos nem tudni, hogy darus mutatvány és a két kiállított autó idén hányak kedvét hozta meg a vásárláshoz.