2014.06.08. 15:11

Gyerekként talán mindannyian próbáltuk utánozni az autók hangját. Amikor a szőnyegen tologattuk a játékokat, brümmögéssel helyettesítettük a motorhangot. Vannak azonban, akik kimondottan tehetségesek ebben, és ha időnként nem kellene levegőt venniük, talán észre sem vennénk, hogy éppen nem egy Subaru húzott el mellettünk.

Daniel Jovanov, aki korábban egy televíziós tehetségkutató műsorban is feltűnt, kimondottan profi ebben, most pedig a Volkswagen WRC-csapatának pilótáit tette próbára. Jovanovnak az ausztrál vébé-futam helyszínén nyílt lehetősége arra, hogy gyors, autófelismerő kvízt tartson a versenyzőknek, aki ki is állták ezt a próbát.

Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala és Andreas Mikkelsen négy különböző autó hangjára tippelhetett. Elsőként a Red Bull idei, V6-os Forma-1-es versenyautóját hallhatták, majd egy Lamborghinit, aztán következett két raliautó: előbb egy Subaru WRX-et, majd saját Polo WRC-jüket utánozta Jovanov. Végül mindhárman sikerrel szerepeltek, nem fogott ki rajtuk a hangutánzó.