Az öreg gumik ölték meg Paul Walkert?

2014.03.26. 13:31 - Hírszerkesztő

Miután lezárult a baleset vizsgálata és elemzése, a Los Angeles megye sheriff-hivatala nyilvánosságra hozta az eredmények egy részét. Azt mondják, az autó lassabban ment, mint korábban gondolták, viszont a műszaki állapota nem volt kifogástalan.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Karóba húzta a BMW-t

2014.03.25. 14:55 - Hírszerkesztő

A baleset, amelyben a 335i szabályosan felfűződött a szalagkorlátra, borzalmasan néz ugyan ki, de sokkal jobban végződött, mint gondolnánk. Személyi sérülés ugyanis nem történt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szuperritka BMW, félmilliárdért

2014.03.25. 06:14 - Hírszerkesztő

Vannak autók, amelyek a megszületésüktől kezdve megfizethetetlenek – egyes Aston Martin, Ferrari és Bugatti típusok, néhány Mercedes, és egy maroknyi egyedi versenyautó tartozik ebbe a csoportba – de a BMW-k közül a ritkábbak sem tartoztak ebbe a csoportba, legalábbis eddig. Ám úgy néz ki, az 507-es már elég régi és ritka ahhoz, hogy dollármilliókért cseréljen gazdát. Egy példány a napokban 2,4 millió dollárért, azaz közel 550 millió forintért cserélt gazdát egy árverésen.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A legdrágább Tesla

2014.03.24. 17:04 - Hírszerkesztő

Menő dolog ugyan a Tesla Model S, de nem mindenkinek elég drága ahhoz, hogy meg lehessen vele jelenni bizonyos körökben. Erre kínál, csaknem 27 millió forintos megoldást a hollywoodi Al &Ed's autóépítő műhely. Ez a T Sportline.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vezess te is Lamborghinit!

2014.03.22. 13:28 - Hírszerkesztő

A legtöbb embernek soha az életben nem adatik meg, hogy vezessen egy Lamborghinit. Ez most végre megváltozhat, sőt, egyből a legűjabb modell, egy Huracán LP610-4 volánja mögé pattanhatunk. Persze csak online.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Luxus erdészeknek

2014.03.22. 12:09 - Hírszerkesztő

Nem tudjuk, milyen megfontolásból, de a lengyel Carlex tuningcég nem egy Európában kapható modellt vett kezelésbe, és még csak nem is egy új típust. Igaz, a Ford F-150 tizenkettedik, azaz előző generációja még mindig nagyon sikeres az Egyesült Államokban, de inkább mint haszongépjármű, nem pedig mint luxusautó.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyorshajtási bírság-özön Fülöp királynak

2014.03.20. 18:09 - Hírszerkesztő

Az elmúlt hónapokban több gyorshajtási bírságot is kapott a belga királyi ház feje. Az emberei azt mondják, szimpla számítógép-hibáról van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kiállítás James Bond autóiból

2014.03.19. 18:09 - Hírszerkesztő

Eddig összesen 23 Bond film készült, és mindben számos autó szerepel – ezeket egy fedél alá hozni szinte teljesen reménytelen vállalkozás lenne. Londonban azonban tíz, zömében egész érdekes autót szedtek össze azok közül, amelyeket a 007-es, vagy valamelyik ellenfele használt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szuperritka Ferrari félmilliárdért

2014.03.19. 06:19 - Hírszerkesztő

A Ferrari Enzo önmagában is elképesztően ritka és drága, de néhány száz példányt azért eladtak. Ez a változat, az FXX Evoluzione viszont olyan autó, amelynek csak a használati jogát adták bérbe egy kisebb vagyonért az érdeklődőknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ajándék Lamborghini a rendőrségnek

2014.03.18. 17:33 - Hírszerkesztő

Időnként fel-fel bukkan egy-egy lehetetlenül drága rendőrkocsi valamelyik állam rendőrségénél. Dubaiban sportot űztek ebből az elmúlt években – ott akad egyenruhás Ferrari és Lamborghini is – Los Angelesben viszont egy telekommunikációs cég dobta meg a szerveket egy fényhidas Gallardóval, amely egyelőre parádés kocsiként funkcionál majd.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ferrarizzon ön is vidámparkban

2014.03.14. 14:46 - Hírszerkesztő

A 2010-ben felavatott Ferrari World nevű Ferrari-vidámpark Abu-Dhabiban akkora siker lett, hogy nemsokára megnyitják a következőt is, Barcelonában.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Törjünk-zúzzunk Arnold tankjával

2014.03.13. 15:27 - Hírszerkesztő

Arnold Schwarzenegger katonai járművekhez való vonzódása nem titok. Ő volt az első, aki polgári Hummert szerzett magának, pedig akkor az AM General még csak a hadseregnek szállított, és úgy tűnik, azóta sem gyógyult ki ebből a szenvedélyéből. Most szerzett magának egy M47 Patton harckocsit, de ezzel mégsem korzózhat Beverly Hills utcáin. Ám Arnold nem elveszett ember – most megpróbál pénzt csinálni a célszerűtlen hobbitárgyból.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Száztíz métert repülne, autóval

2014.03.13. 12:32 - Hírszerkesztő

Újabb vakmerő autózsonglőr próbál hírnevet szerezni: Guerlain Chicherit egy Mini Countryman raliautóval szeretné megdönteni a rámpáról ugratás rekordját.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lamborghinit elvinni szívás

2014.03.12. 15:03 - Hírszerkesztő

Mifelénk ritkán piszkálnak lopósautóval olyan drága sportkocsikat, mint a Lamborghini Gallardo – egyrészt mert ritkák, másrészt talán mert jobb nem keresni a bajt – de az alábbi felvételt nézve nem is járnának jól vele.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egymillió kilométer Maybach-hal

2014.03.11. 11:32 - Hírszerkesztő

Néha nehéz elképzelni, hogy ki vesz magának 140 millió forint értékben autót, és egyáltalán, mi haszna az egésznek, de Josef Weikinger esetében egyértelmű, hogy kihasználta a luxusautóját, amennyire csak lehetett. Öt év alatt egymillió kilométert hajtott bele, miközben 167 ezer liter benzint égetett el.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A legjobb Ferrarik egymás ellen

2014.03.10. 17:51 - Hírszerkesztő

Nem igazán látszik, hogy az Enzo és a LaFerrari közt tizenegy év a korkülönbség – a stílus ugyan más, de nehéz lenne megmondani, melyik a kívánatosabb – viszont a hangversenyben egyértelműen az Enzóé a pálma, legalábbis e két példány esetében.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megpihent a tahó BMW-jén a bringás lány

2014.03.10. 16:49 - Hírszerkesztő

Nem igazán tudunk mit hozzáfűzni az alább látható fotóhoz, amely ma került fel erre a Tumblr-oldalra. Az Andrássy úton készült, egy bátor bringás lányról, aki megpihen egy tahó BMW-jén.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ahogy ígérte, újra meggyalázta BMW-jét

2014.03.09. 01:00 - Hírszerkesztő

Genfben visszatértek és megismételték tavaly bemutatott performanszukat a kalapácsos BMW-sek, Hadi Pourmohseni és Thomas Brunner. A piszkos munka ezúttal egyedül a lobonc hajú Brunnernek jutott, aki a szalon előtt újra szétverte a frankfurti tombolás után rendbe hozott M6-ost.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Aranyozott Merci a menő Kínában?

2014.03.08. 19:30 - Hírszerkesztő

Mindig van olyan, aki nem érzi, hogy hol a határ. Hát még egy autókiállításon. Idén a Nimrod vitte a pálmát az izléstelen tuningok közül, de a Mansory és a Sbarro is említést érdemel, illetve a Carlsson idei munkája mellett sem mehetünk csak úgy el. Hiszen ez egy aranyozott Mercedes-Benz S-osztály. Igen, a szó szoros értelmében aranyozott. Kívül-belül.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvakultam! Egy szörnyszülött!

2014.03.07. 14:06 - Csikós Zsolt

Hátam mögött ködbe vész a Mitsubishi standja, balra kissé balul sikerült, de szépen prezentált Subaruk feszítenek a csillogó fehér háttér előtt. Jobbra noname kiállítók, még a legnevesebb közülük a Motor-Presse lapkiadóé, amelyik kemény 8,631 négyzetmétert bérelt, így egy negyven éves Porsche 911 Turbo épp elfér rajta – a kordon a fényezést súrolja, a bálnafarok már szinte lelóg a területről, csoda, hogy a rendszerető svájciak le nem darálják a rendszegő sarkot egy akkus sikítóval.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elképesztő zöldhullám Manhattanből

2014.03.02. 10:23 - Hírszerkesztő

Egy ötvenöt lámpás zöldhullám olyasvalami, amiben tegnapelőttig talán még egy New York-inak sem volt része. Ha létezne ilyen rekord a városban, alighanem a következő videó készítőjének járna, aki jó taktikai érzékkel, éjjel háromkor próbált meg áthajtani Manhattan útjain. (Útvonal)

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ferrari a sufniból

2014.03.01. 16:35 - Hírszerkesztő

Az utánzatok készítésének sokféle módja és oka lehet. Vannak olyan műhelyek, akik kimondottan a haszonszerzés miatt vágnak bele népszerű sportkocsik másolásába - ők olykor a hatóságokkal összeakadva meg is ütik a bokájukat. Mások egyszerűen csak vágynak egy olyan autóra, amilyet talán soha nem engedhetnek meg maguknak, ezért inkább otthon kezdik el lehetőségeiknek megfelelően összeállítani.

Távolról sincs vége, olvasson még »

BMW bőröndök bolondoknak?

2014.02.28. 18:11 - Hírszerkesztő

Műszőrmebunda. Minden bizonnyal ilyet kap egy BMW i8 tulaj felesége a születésnapjára. Hogy miért? Mert ők nagyon környezettudatosak. Legalábbis biztosan ezt állítják magukról. A valós indokok inkább azok, hogy divatosak akarnak lenni, és elég gazdagok is emellett. És így már meg is van a Louis Vuitton BMW i8 karbon bőröndszett célcsoportja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen egy magára hagyott svájci kereskedés

2014.02.28. 06:22 - Hírszerkesztő

Tavaly nyáron ötszáz Chevrolet-t találtak egy évtizedek óta bezárt nebraskai márkakereskedésben. A magára hagyott autókat megviselte az idő, a gyűjtők mégis kapkodtak az érdekesebb darabokért. Ha nem is példátlan, Európában sokkal ritkább az ilyen eset. Egy friss találat ráadásul onnan jött, ahonnan senki sem várná, egy svájci kisvárosból.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Trolival vontattak volna, nem jött össze nekik

2014.02.26. 16:12 - Hírszerkesztő

Úgy sejtjük, az abszurd közlekedési helyzetek számát tekintve Oroszország világelső. Talán csak azért ez a kép róluk, mert rengeteg ott az autóba szerelt kamera, és alig történik olyan az utakon, amit ne látnánk viszont az interneten. Valószínűbb azonban, hogy nem alaptalan az előítélet, és az ország sajátos közelkedési kultúrájának egyik szimbólulma lehetne ez a következő jelenet, ami Szentpétervár egy forgalmas útján zajlott le hétfőn egy trolibusz, két srác és az autójuk között. A főszereplők motivációját csak sejteni lehet ugyan, de bármi célból is akarták meghúzatni magukat egy trolival, ritka hülye elképzelés volt. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31