Lefilmezték a rendőrségi csaligyalogost

2014.07.07. 16:19 - Hírszerkesztő

Első pillantásra elég különös a filmen látható férfi viselkedése. Minden látható ok nélkül jár át a zebrán, egyik oldalról a másikra. Két átkelés közt vár egy kicsit, majd visszafelé is megteszi az utat, megfontolt lépésekkel, a sietség bármiféle jele nélkül.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ferrarit aláz az öreg Kadett

2014.07.06. 17:08 - Hírszerkesztő

Ha egy autó farán az Opel Kadett 1,6i feliratot látjuk, talán a gyorsulási verseny az utolsó dolog, ami eszünkbe jut. Az alábbi videóban látható öreg Kadett esetében első ránézésre szinte semmi sem árulkodik arról, hogy valójában egy szörnyeteggel van dolgunk: egy diszkrét hátsó szárnyban és egy alufelni-garnitúrában merül ki az optikai tuning.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kettészakadt, majd kigyulladt egy lopott Tesla

2014.07.05. 17:36 - Hírszerkesztő

Autókat tarolt le, szétszakadt, majd kigyulladt egy lopott Tesla Model S tegnap West Hollywoodban. A közel tragikus eset után nem kizárt, hogy újraéled az S-ek körüli tűzpara.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Luxusautó-temető lett a kiégett trélerből

2014.07.05. 09:17 - Hírszerkesztő

Bármely autókhoz kicsit is vonzódó ember számára drámai látvány négy menthetetlenül kiégett sportautó képe. A fotón látott Bentley Flying Spur, Ferrari F430, BMW X6 és Lamborghini Murcielago csak torzók csupán, együtt érte őket tűzhalál szállítás közben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hajszálon múlt, hogy megúszta a Swift

2014.07.04. 17:16 - Hírszerkesztő

Az autóverseny a határon autózásról szól, de amikor egy kicsit többet sikerül elvállalni, mint ami ésszerű, annak könnyen rossz vége lehet. Ám akadnak veszélyes helyzetek, amiket sikerül egy kis szerencsével, és ügyességgel megúszni – mint ez is itt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogy kaphat jogosítványt az ilyen?

2014.07.03. 17:56 - Hírszerkesztő

A párhuzamos parkolás gyors kivitelezése nem olyan egyszerű, különösen ha szűk a hely, de ahol egy csatahajónyi tér áll rendelkezésre, ott a legtöbben azért elboldogulnak. Persze akadnak kivételek, például az a sofőr, aki az alábbi felvételen látható.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mit tud egy Hyundai-konvoj sofőrök nélkül?

2014.07.02. 18:41 - Hírszerkesztő

Az év Hyundai-reklámja címen kaptuk az alábbi videó linkjét olvasónktól. Attila nem tévedett, amikor azt írta, ezt a produkciót értékelni fogjuk, mert zseniális, ahogy van. Ha kíváncsi rá, mi történik hat magára hagyott Genesisszel a kietlen úton, egymástól alig néhány méterre, szánjon két és fél percet ön is erre a jól megkomponált videóra. Íme, a vezetés élménye a Hyundai szerint.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Goodwood legszebb klasszikusa, egy Maserati

2014.07.02. 17:23 - Hírszerkesztő

Goodwood nyár közepén egyértelműen az autóbuzéria fővárosává válik egy hétvégére. A Festival of Speeden minden van: új autók, versenygépek, sztárversenyzők és autógyár-igazgatók, de persze csodásan karbantartott, ritka sportkocsik is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Életveszélyesnek tűnik a propelleres Pajero

2014.07.01. 15:42 - Hírszerkesztő

A legérdekesebb az a tény, hogy a plafon-ventillátor és a terepjáró kombinációja az utcán járt, és mégsem esett baja senkinek. A háromágú propeller ugyanis közel másfélszer nagyobb átmérőjű az autó szélességénél, és durván egy méterre kilóg jobboldalt, a forgási sebességéből pedig arra lehet következtetni, hogy komoly sérülések okozására lehet alkalmas.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divat-ikon lesz az egyedi Maserati

2014.06.30. 17:57 - Hírszerkesztő

A divat ciklikus természete ezúttal a 70-es évek első felét hozza vissza, legalábbis a Louis Vuitton őszi kollekciójának e korán kiszivárgott részlete erre utal. A hangulat megteremtéséhez pedig egy egyedi sportkocsit használnak fel, amely egymagában is alkalmas rá, hogy felidézze a korszak stílusát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Goodwoodban törik az Alfa Romeo 4C-t

2014.06.29. 13:24 - Hírszerkesztő

Egy csúf balesetet hozott az idei Goodwood Festival második napja. Az autógyártás egyik legnevesebb ünnepén többek között LaFerrarit, 918 Spydert és Pagani Huayrát láthatott tegnap a nézőközönség. Na meg egy GoPrókkal teletapasztott Alfa Romeo 4C-t, amivel áthajtottak a szalmabálasoron.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen az igazi olasz rakendroll

2014.06.28. 15:50 - Hírszerkesztő

Az Alfa Romeo kapcsán talán nem a rakendroll az első, ami az eszünkbe jut. Ha már autókkal kellene összekötni ezt a műfajt, a legtöbbeknek inkább a hatvanas-hetvenes évek amerikai izomautói ugranak be. Az olasz gyártó azonban most tett arról, hogy ez változzon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A tengerben végezte a 160 milliós sportkocsi

2014.06.26. 18:21 - Hírszerkesztő

Az autókat szinte kivétel nélkül hajón szállítják más kontinensekre, legyen szó bármilyen drága modellről, ami általában egész biztonságos, de azért megvannak a maga veszélyei. Ebben a konkrét esetben egy Argentínába szánt Mercedes SLS-t ejtettek a vízbe a hajóról, konténerestől.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olcsón is lehet Rolls-Royce-od

2014.06.25. 10:50 - Hírszerkesztő

Manapság egy Rolls-Royce feltűnően szögletes, és visszataszítóan hatalmas. Ezeket a tulajdonságokat próbálták leutánozni ennek a fura jószágnak az építőik, akik minden jel szerint Malajziában tevékenykednek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért nem való a Ferrari akárkinek

2014.06.24. 16:22 - Hírszerkesztő

A pénzen ugyan lehet gyors kosit venni, de vezetni nem tanít meg. Itt az újabb bizonyíték: a kaliforniai Malibuban filmezték le, ahogy ez a 360-as Ferrari szabályosan leborul a szerpentin egy alacsonyabb szintjére.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A sárga autóval jobban jársz

2014.06.24. 07:02 - Hírszerkesztő

Összesen húszmillió használtautó-adásvétel adatait összesítették 1981 és 2010 között – azt figyelték, hogy az autók eladási árára milyen hatással van a fényezés árnyalata. Állítólag határozott összefüggés mutatkozik: a vidámabb színű autók magasabb áron kelnek el öt év elteltével.

Távolról sincs vége, olvasson még »

McLarenen ugrált a vandál

2014.06.22. 11:05 - Hírszerkesztő

Egy közel százmillió forint értékű McLaren 12C Spiderre pattant fel egy férfi Nagy-Britanniában. A mutatványról készült fotót aztán fel is töltötte az egyik népszerű közösségi oldalra, ahol röviden annyit írt mellé: amikor meglátta az autót, eszébe jutott, hogy milyen vicces lenne felmászni rá. Végül úgy gondolta: miért is ne?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Millió dolláros Ford eladó

2014.06.20. 18:01 - Hírszerkesztő

A Ferrari időtlen idők óta a Fiat birodalom csúcsdísze, pedig volt olyan időszak, amikor a Ford szeretett volna beszállni az olasz sportkocsigyárba. A dolog nem jött össze, pedig II. Henry Ford, a vállalat akkori elnöke nagyon szerette volna, ha az olaszok segítik győzelemre Le Mans-ban. Így aztán az amerikai óriás is elkészítette saját középmotoros sportkocsiját, amely 1966 és 1969 között legyőzhetetlennek bizonyult a 24 órás versenyen. Most ennek a gépnek, a GT40-esnek az egyik legkorábbi példánya, egy nyitott prototípus kerül kalapács alá.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Citroënt egy egész vagyonért

2014.06.19. 17:37 - Hírszerkesztő

Negyvenhét millió forint nem kevés, főleg ha autót vennénk belőle: ennyiért már a legjobb prémiummárkák legerősebb, legkényelmesebb és leggyorsabb autói közül válogathatunk. Vagy vehetünk egy 46 éves autót, amelynél aligha akad feltűnőbb a világban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csak a reflexein múlt az élete

2014.06.18. 15:59 - Hírszerkesztő

Az oroszországi autóbekamerázási mánia elképesztő dolgokat rögzít, amik nyilván másutt is előfordulnak, de ott csak a szemtanúk meséiből tudhatnánk róluk valamit. Itt van például ez az eset a vizes úton megcsúszó, és a szembejövő sávba átsodródó kamionnal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez vár rád, ha a volánnál sms-ezel

2014.06.17. 14:57 - Hírszerkesztő

A sokkoló reklámok szuperpéldánya terjed a neten. A Volkswagen arra figyelmeztet, hogy akár egy fél másodperc is halálos lehet az autós számára, ha rosszkor veszi le a szemét az útról. A filmet már több mint huszonegymillióan látták világszerte, ami talán önmagában is megment majd néhány életet. A Kresz itthon határozottan tiltja a mobiltelefon használatát vezetés közben és a Kúria május eleji döntése szerint mobilhasználatnak számít az is, ha valaki kinyomja a bejövő hívást miközben vezet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A civil megállt neki, a rendőr elütötte

2014.06.17. 14:23 - Hírszerkesztő

Aki még emlékszik a KRESZ-tanfolyamára, az nyilván fel tudja idézni, mi a teendő, ha az előttünk-mellettünk haladó zebra előtt lassít, vagy megáll. Azt gondolnánk, ezt a rendőrök a világ minden táján jól tudják – még jobban, mint a civilek – hisz az ő dolguk lenne e szabályok betartatása, de ez a filmecske a bizonyíték rá, hogy nem így van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egyes Golf ezer lóerővel

2014.06.17. 06:19 - Hírszerkesztő

Az egyes Golf lassan ritkasággá válik, épp ezért meglepő elsőosztályú versenyautóként viszontlátni. Ez a példány valóban az: a motorja kerek 1000 lóerős, így valószínűleg minden mást legyorsul, beleértve minden sorozatgyártású szupersportkocsit is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen egy román utcai verseny

2014.06.15. 11:21 - Hírszerkesztő

Úgy tűnik, a románok nem viccelnek, ha illegális utcai autóversenyzésről van szó. Az alábbi videóban az első három másodpercben tulajdonképpen semmi különös nem történik, akkor azonban meglátjuk, hogy milyen járművek is feszültek egymásnak. Az autópályán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szamarakkal alázta meg a Jaguart

2014.06.14. 09:32 - Hírszerkesztő

Nyilvános megaláztatással fejezte ki elégedetlenségét autója iránt egy indiai férfi. A megszégyenítés alanya egy Jaguar XF volt, a kellékek pedig némi széna, néhány szamár és transzparens.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35