A hétvége legextrémebb tákolásai, avagy a horror Golf és társai

2023.05.27. 14:42

A karosszérialakatos egy igazi hiányszakma. Aki jól dolgozik, ahhoz vagy két évre előre telített, vagy egy középkategóriás új autó áráért vállal el egy melót. Ilyen esetekben az ember kénytelen saját tudását összekapni és megoldani a hátsó futómű rögzítésének problémáját.

Azt, hogy a hegesztett kasznis kettes Golf forgalomban van-e, nem tudjuk, csak reménykedni lehet, hogy így semmilyen vizsgaállomáson nem kap műszakit.

Egy szakszerviztől minőségi munkát szokás elvárni. Úgy tűnik, egyre többször teljesen alaptalanul, így kaphattak önmetsző csavaros rögzítést mindössze másfél évesen szegény Opel Vivarók.

Üdv,

Az alábbi talán nem érdemes dobogóra, viszont emelheti a hozzáadott értéket, hogy Opel szakszervizben, szakemberek(?) által folytatólagosan, több autón elkövetett cselekményről beszélünk. 

Az autók kb. másfél évesen kaptak a testékszert…

Rendhagyó tákolás következik, most inkább az állapot az érdekes. A W123-as Mercedesek az elnyűhetetlenségükről híresek, úgyhogy Zalában ki is maxolták a dolgot. 

Sziasztok!

Ezt a képet tavaly augusztusban lőttem egy zalaegerszegi benzinkúton ahova ez az “autó” saját kerekein gurult be, hogy tulajdonosa megitassa a további vidám kocsikázás céljából. Azon gondolkoztam miközben néztem, hogy miért nem törött még ketté szegény autó és hogyan mer vele így járni a tulajdonosa? Milyen lehet a szemmel nem látható egyéb műszaki állapota? Nyilván legalább 10 éve nem volt műszakin legalább is ebben bízom.
A tankolás végül jól sült el mert valahonnan megjelent egy rendőrautó és levették róla a rendszámot. (Megmenekült pár ártatlan közlekedő!!!!)
N.

Mindig szívesen látunk saját alkotásokat, pláne, ha azok nem veszélyeztetik a közlekedésbiztonságot, csupán a kelet-európai identitásunkat erősítik. Gabi össze is pattintotta az öreg Felicia csomagtartóját némi aluszalaggal, hiszen annyiért, amennyit egy ilyen Skoda ér, a hibakódot sem olvassák ki egy modernebb darabból a márkaszervizben.

Hello,

Saját "tákolás", légtechnikai aluszalag. olyan mit a Schwarzkopf hajlakk minden körülmény között tart(kb.6 éve ilyen)  Oka: Javítása=az autó értéke lenne.

Büszke nem vagyok rá, de hát kis pénz-kis foci. 

Üdv

Gabi

Győző egy görög versenyzővel nevezett be. A Merci egyedi vonóhorgát valószínűleg nem sokat használták vontatásra, hiszen a műanyag lökhárító nem éppen a teherviselő képességéről híres.

Üdv!

A 2020-as nyaralás alkalmával lőttem ezt a képet, Görögországban.

Ott még nem bukott meg a barnaköpenyes, mert tavaly is ott állt, friss műszakis matricával.

De már nem fényképeztem le újra, jóból is megárt a sok.

Ha idén is ott lesz, frissítem a galériát.  

Üdv, további jó mulatást kívánok!

Ha te is láttál hasonlót,  küldd el nekünk a takolas@mail.totalcar.hu  -ra, és írd meg a sztoriját is. Ha vicces, menő, siralmas, vagy egyéb okból érdekes hirdetést láttál a Hahun, azt is küldd el!