Ez lenne a német humor?

2013.01.17. 17:51

Valószínűleg a neon-babakék festés teszi, de a látvány igazán sokkoló. A legfurább az, hogy valószínűleg erre a szörnyetegre is akad majd vevő.

A McLaren MP4-12C formai szempontból nem a legeltaláltabb sportkocsi a piacon. Nem néz ki rosszul, de nincs is rajta túl sok jellegzetes részlet. Ezt a hibát hivatott javítani a német Hamann tuningcsomagja, amely a műszaki tartalmat egyáltalán nem befolyásolja, viszont a műanyag burkolat nagy részét helyettesíti. Talán jót is tesz az autó stabilitásának a nagy első légterelő idom a lökhárító alatt, a nagy hátsó szárny és a megnövelt méretű diffúzor az autó hátulja alatt, és elképzelhető, hogy nagy tempónál a 21 hüvelykes alufelnik is használhatnak a stabilitásnak. A neon-babakék és fekete fényezés azonban inkább valami kínai játéknak mutatja a sportkocsit, mint a csúcstechnika megtestesülésének.

A legszebb az, hogy az ízlésesnek nehezen nevezhető Hamann tuning az autó amúgy is csillagászati árát további 95 ezer euróval dobja meg. Kíváncsiak lennénk, hogy hányan rohannak majd McLarenjükkel a németekhez mindezek ismeretében.