Dögös az új Hot Wheels Ford

2013.11.06. 16:57

Vannak autók, amikről nehéz elképzelni, hogy lehetnének akár sportosak is. Ilyen a 2013-as Év Furgonja, a második generációs Transit Connect is. Ehhez képest meglepő, hogy mennyire jól áll neki az extrém Hot Wheels jelmez.

Az autó tényleg olyan szélsőséges a kék-narancs fényezéssel, a vaskos hűtőnyílás-betétekkel, a szélesített sárvédőkkel és a 20-as fekete-narancs felnikkel, mint egy ötcentis játékautó – a különbség annyi, hogy ennek a méretaránya 1:1. Az extrém átalakítást egyébként egy amerikai specialista, a michigani Ice 9 Group végezte a Ford és a Hot Wheels iránymutatása alapján. Motortuningot egyébként nem hajtottak végre rajta – a 2,5 literes, 175 lóerős négyhengeres eleve jól mozgatja a dobozos modellt – viszont került bele 55 hüvelykes képátlójú TV képernyő és néhány 18 hüvelykes tablet is, amolyan Pimp My Ride stílusban.

Az autóból ugyan csupán ez az egy példány készül a Las Vegas-i SEMA Show kedvéért, viszont a Hot Wheels azt ígéri, hogy 1:64-es méretarányban kiadja majd az autót valamikor a jövő év folyamán.