Egy Ferrari Niki Lauda stílusban

2013.11.20. 06:15

A Ferrari a Taylor-Made Program keretein belül olyan autót készít a vevőnek, amilyen garantáltan nincs senki másnak, ráadásul a gyári stílus szem előtt tartva. A legutóbbi megrendelőre nagy hatással volt a Hajsza című film, ezért az élő Forma-1 legenda, Niki Lauda stílusban kérte a 458 Italiáját.

Az eredendően piros sportkocsi átalakítása során a cél, a hetvenes években sikereket-sikerekre halmozó Forma-1-es Ferrarik felidézése volt, amikor az élő legenda, Nicki Lauda is versenyzett. Az olaszok tudják, hogy a kevesebb néha több, ezért kívülről csak fehérre fényeztek néhány részletet az autón, elhelyeztek egy olasz trikolort tetőre, és aranyszínű felniket szereltek rá. A beltérben elsőre talán csak a kardánalagúton végigfutó olasz zászló színei tűnnek fel, de ha közelebbről megnézzük észrevehetjük, hogy az ülések, a műszerdal és a kormány bőrszegélyében is a zöld-fehér-piros színek köszönnek vissza.

Hogy mennyibe került a Ferrari 458 Italia egyedivé varázsolása az titok, de gazdája minden elégedett lehet az eredménnyel.