Egy X6-os BMW-t kapott volna a rendőr, ha elnéző

2015.12.14. 06:13

Egy BMW X6-ot kapott volna, ha eltekint az ittas vezetéstől, de helyén volt a román rendőr esze. Nagy bajban a SUV-val vesztegetni próbáló páros.

Illusztráció
Illusztráció

Amíg mifelénk pornóbannerért adják-veszik az iskolákat, egyel keletebbre egy ideje már nem éri meg annyira korrupt politikusnak, köztisztségviselőnek lenni. Talán épp a mostanság igen aktív román korrupcióellenes ügyészség üldözésétől tartva, talán csak szimpla józanságból mondott nemet a BMW-s felajánlásra a román hírekben szereplő rendőr.

A sztori a héten történt Brassóban. A részletek nem egészen tiszták, de annyi biztos, hogy a félreállított X6-ban ketten ültek, közülük a sofőr vezetői engedély nélkül, ittasan. Az országban a magyaréhoz hasonlóan szigorú a rendszer az ittas vezetőkkel szemben, de arra még a rendőr sem számíthatott, hogy az autóban ülő két férfi előáll a megvesztegetések Rolls-Royce-ával, az X6-os kulcsaival. Hiába. A rendőrt nem hatotta meg az ajánlat, így az ittas, jogosítvány nélküli vezetést sikerült megfejelni egy megvesztegetési kísérlettel.