Sidewalk: régi-új Mini kabrió

2006.12.15. 16:06

A felújított Miniből még nem készült el a nyitott kivitel, így a korábbi változatot csinosították ki a BMW tervezői a Detroiti Motor Show-ra.


Galéria - kattintson a képre

A Mini Convertible Sidewalk jelzés lényegében egy igen gazdag felszereléscsomagot takar. Négyféle új színárnyalat, igényes, malátabarna bőr belső, kétszínű bőr kormány és váltógomb, 17 hüvelykes kétszínű felnik és egyedi belső díszítőelemek teszik különlegessé a nyitott kisautó új változatát. Emellett néhány olyan extrát is beszerelnek, amelyeket a többi Minihez extraként lehet megrendelni, így az alapfelszerelés része az ASC+T fantázianevű kombinált menetstabilizáló és kipörgésgátló elektronika, a karosszéria színére fényezett tükrök, az állítható magasságú utasülés, a fedélzet számítógép, a légkondicionáló, és még számos apróság. A Mini One, Cooper és Cooper S típusváltozatokat is meg lehet majd rendelni Sidewalk kivitelben. A gyáriak szerint a korábbi modellek az összes felsorolt extrával bő 20%-kal lennének drágábbak, ha a felsorolt extrákat külön rendelnék meg hozzájuk.

Mindez persze elsősorban időhúzás, hiszen a BMW hamarosan bemutatja a felújított Mini kabrió változatát is, de a Sidewalk modellekkel talán elérhetik, hogy a vászontetős kisautó iránti kereslet a várakozási idő alatt se essen vissza túlzottan.