Világbajnok a magyar virtuáltuning csapat

2006.12.18. 13:01


Galéria - kattintson a képre

Az amerikai PhotoShopedUp virtuáltuning portál fórumán kiírt World Team Battle nevezetű háromfordulós bajnokságot a HVTM tunerei, Jakusa, mongra és beatle (JMB) alkotta magyar csapat nyerte meg maga mögé utasítva húsz nemzet huszonnyolc csapatában dolgozó nyolcvanhárom versenyzőjét.
A selejtezőkön két csoportban küzdöttek a csapatok. A JMB már itt csoportelsőként, összetettben a szervező amerikaiak mögött másodikként jutott tovább az Alfa 8C-átalakításával. A középdöntőben már csak hét csapat dolgozott a magyarok választotta Nissan Qashqai csinosításán. Ezúttal az olaszok nyertek, de mivel így keresztbeverték egymást az USA csapatával, a JMB újabb második helye elég volt ahhoz, hogy átvegye a vezetést az összetett pontversenyben.
A döntőbe az amerikai, az olasz csapat és a másik magyar csapat, roobi, gabesz és Gazellah (G2R) is bejutott, de a JMB pontjainak száma akkor is elég lett volna az ezüstéremre, ha bele sem fognak a lepukkadt VW Bogár pickup(!) átrajzolásába. Ám ők belefogtak, és olyan fergeteges show cart alkottak, hogy azzal együtt a bajnokságot is megnyerték.
Gratulálunk nekik, és a döntőbe jutott, végül az amerikaiak és az olaszok mögött negyedik helyen végzett másik magyar csapatnak is!