Megújul a Lancia Musa

2007.08.30. 12:23

Az apró egyterű átdolgozott változatát tegnap leplezték le a Velencei Filmfesztiválon. A Fiat Idea luxusváltozatának külsején csupán néhány apró módosítást végeztek: kicserélték a lökhárítókat, krómozott elemekkel váltották ki az első koptatócsíkot, és új színeket mutattak be. A Musa így 14 különböző fényezéssel lesz elérhető, amelyek közül négy kétszínű.


Galéria - kattintson a képre

A belső térben a tágasabb csomagtartó a leglényegesebb változás: a csomagtérpadlót négy centivel lejjebb süllyesztették, így összesen 70 literrel bővült a raktér. Így a csomagok elhelyezésére a hátsó üléssor lehajtása nélkül már 390 liternyi tér áll rendelkezésre. A zajszigetelésen is javítottak: 2 dB-lel lett csendesebb az utastér. Emellett a Musa is megkapta a Fiat és a Microsoft közösen kifejlesztett Blue&Me fantázianevű rendszerét, amellyel mobiltelefonok és a zenelejátszók csatlakoztathatók az autó fedélzeti rendszereihez.

Műszaki szempontból változatlan maradt a típus: továbbra is 1,4 literes, 77 illetve 95 lóerős benzinmotorokkal, valamint 70 és 90 lóerős 1,3 literes, illetve 100 lóeerős 1,9 literes dízelmotorokkal készül.