Lexus IS-F a karácsonyfa alá

2007.10.03. 14:12

A szupergazdag ügyfeleket szuperdrága tárgyakkal ellátó Neimann Marcus karácsonyi katalógusába az idén is bekerül egy megjelenés előtti luxusautó, a Lexus IS sportváltozata.

A villámgyors, V8-as IS változatból 50 példányt vásárolhatnak meg a leggyorsabban jelentkező vásárlók, méghozzá egy különleges, egyedi sorozatból. Az IS-F Neimann Marcus Edition különleges, kézzel polírozott, 19 hüvelykes felniket, F logóval ellátott bőr kárpitozást és csúcsminőségű Mark Levinson hifit kap, de emellett a vásárlóknak jár egy sofőrképző tanfolyam is a Skip Barber autóversenyző-iskolában. A legnagyobb vonzerő azonban az a tény, hogy akinek sikerül lefoglalnia egyet az ötven autó közül, az 68 ezer dollárért elsőként juthat hozzá a legsportosabb Lexushoz, hónapokkal azelőtt, hogy a kereskedések elkezdenék szállítani a típust.

Előre látható, hogy nagy kattintási verseny lesz, ahogy a korábbi Neimann Marcus modellekért is: a cég korábban a Ford Thunderbird, a Cadillac XLR és a BMW 645-ös első példányain is rekordgyorsasággal adott túl. A tavalyi katalógusban szereplő BMW M6 Convertible sorozat például 92 másodperc alatt gazdára talált, pedig azért az autóért jóval magasabb árat kértek.