Bezárják a kanadai GM kereskedések 42%-át

2009.05.21. 07:49

300 kereskedést fognak bezárni a közeljövőben Kanadában. A dealerek a szerződésük lejártáig, 2010 októberéig folytathatják a tevékenységüket. A kereskedések bezárása a GM szerint elkerülhetetlen, főleg a nagyobb városokban van gond, ahol túl sok kereskedés van.

Figyelembe véve a Kanadában lévő viszonyokat úgy határoztunk, hogy racionalizáljuk a hálózatunkat. Ennek eredménye egy nagyobb készletekkel felszerelt, versenyképes dealerekből álló hálózat lesz, mely továbbra is lefedi Kanada egész területét, és hatékonyan szolgálja a kanadai vásárlókat - nyilatkozta a GM kanadai részlege.

Nem ad hitelt autóra a bank? Kell a pénz a házfelújításra, ezért mégis megtartja a tízéves Mondeót, de már köhög, és javítani kéne? Tavaly még büszke volt rá, de ma már soknak tűnik a Carina kilencliteres fogyasztása? Vagy egyszerűen csak jó és olcsó akkut keres? Olvasgassa a Válságblogot, amelyben mind több, a krízissel kapcsolatos megoldási ötlettel állunk elő. Kattintson ide, autózzon velünk benzinpárán, tartsa fenn verdáját hulladékpapír-áron!