Honnan lett itt ennyi autó?

2015.04.21. 13:02 Módosítva: 2015.04.21. 13:42

Nem tudom, hogy mi az oka annak a hatalmas érdeklődésnek, amit az idei Oldtimer Premier szervezőbrigádja tapasztalt. Vagy az, hogy ez az első, valamirevaló veterán/youngtimer rendezvény, vagy az, hogy egyszerűen mostanra lett olyan jó az idő, hogy senki ne féltse kihozni a garázsból a kincseket, de az biztos, hogy az első pár napban már kétszer annyi kiállító jelentkezett, mint amennyi tavaly összesen, több hét alatt.

Döbbenet és visszaadja a reményt abban, hogy akad még idehaza autó az import dízel BMW-ken kívül is és remélhetőleg akad majd néző is elég, aki talán soha nem látott - vagy éppen nosztalgikus könnyeket előcsaló - gépeket simogatna a tavaszi napsütésben fürödve az ország talán legjobb, ad-hoc kiállítóhelyén: a budaörsi Premier Outletben április 25-én, azaz most szombaton. Reggeltől-napestig.

Lehet jótékonykodni (tudják, ez az a dolog, amit majd egyszer jóváírnak odaát) és ruhát juttatni azoknak, akiknek nincs vagy akik rászorulnak, hiszen április 25-én reggel 8 órától a 99-es számú üzletben megkezdi működését az Adok-Kapok Napok keretén belül felállított adománygyűjtő pont. És persze lehet szórakozni, vetélkedni és akár a Totalcar-standon szétnézni, hátha akad valami begyűjtenivaló. 

Mert autót viszünk mi is gazdagon, sőt, ha minden jól megy, két igazi ritkaságot is láthatnak majd ott azok, akik nem restek és felkeresik ezt a maximálisan jó hangulatú és persze ingyenesen látogatható rendezvényt szombaton. Ott találkozunk!

Oldtimer Premier - Veterán Járművek Találkozója - 2015.04.25. Szombat

Program:
6.30. - 8.00 Partnerek érkezése, pályaépítés, kereskedői érkezés, kitelepülés
7.30 - Klubok helyfoglalása (ideiglenes kordonok elhelyezés), regisztráció
8.00 - Résztvevők behajtása érkezési sorrendben, parkolás
9.30 - Klubok helyfoglalásának vége (ideiglenes kordonok kötelező lebontása)
10.00 - Ünnepélyes megnyitó, moderátor és műsorvezető, Kőváry Barna, versenyek indítása
11.00 - Első eredményhirdetés
11.30 - Első imitációs bemutató
12.00 - Második eredményhirdetés
13.00 - Harmadik eredményhirdetés
13.30 - Második imitációs bemutató
14.00 - Negyedik eredményhirdetés
15.00 - Összesített eredményhirdetés
16.00 - Szervezett program vége, készülődés az elvonulásra

Állandó programok:
Gyerek játékok, ugrálóvár, arcfestés, lufi hajtogatás
Büfé a nemzetek konyhái ízlése szerint
Vásárlás több mint 90 üzletben kedvezménnyel

Fontos tudnivalók a programmal kapcsolatban:
A rendezvényre behajtás egyéb (nem veterán, pl. szállító) járművel 6:30-8:00-ig lehetséges. 8-óráig a rendezvény területét el kell hagynia. Staff járművek az erre elkülönített parkolóba állhatnak.

A klubok képviselői regisztrációt követően 7:30-8:00-ig kordonozhatják el érkező társaik számára a parkolóhelyet. 9:30-kor a kordont kötelezően le kell bontani, ezt követően már csak érkezési sorrendben lehet parkolni.

Kereskedői regisztráció, klubok regisztrációja csak előzetesen lehetséges! Résztvevői regisztráció előzetesen és a helyszínen is lehetséges! Kérjük, mindenki tanulmányozza a regisztrációs feltételeket, hogy mely járművekkel lehet résztvevőként csatlakozni a rendezvényhez.