Izgalmas Autó 2 fejlemények - Hiéna extra

2009.01.31. 03:00

Próbáljuk megúszni, hogy írnunk kelljen a Dömsödi Gábor kontra Autó 2 ügyről. Nem könnyű. És persze azt sem tudjuk, olvasóinkat érdekli-e egyáltalán a sztori. Meg nem jó  karma csemegézni a más baján, márpedig itt valaki mindenképpen rosszul jár. Egyszer már közöltünk itt egy közleményt, most kaptunk még egyet. (Dömsödi egyelőre nem szpemmel minket közleményekkel, de ő egyébként is személyes találkozások alkalmával szokta kiszívni az ember vérét.)

Tehát elolvastuk a közleményt, majd elolvastuk a levelet, amiről a közlemény szól. És felébresztettük az Alvó Hiénát, aki ezennel felajánl 2 db 2009-es Ferrari Warm Up falinaptárat és egy Best of Totalcar könyvet az első háromnak, aki megmondja, hol van a kemény csúsztatás az alábbi sajtóközleményben.

Tisztelt Partnerünk!

Az Autó News Kft. kiadásában 17. éve megjelentetett Autó2 című piacvezető lap nevet váltott, a továbbiakban Az Autó címen jut el az olvasókhoz. A névváltást a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) jogellenes lépése kényszerítette ki. Utóbb a KÖH helyreállította ügyféli jogainkat, továbbra is elismerte jogunkat az Autó2 című lapra (lásd a mellékelt határozatot). A határozat alapján a Lapker Zrt. intézkedett, hogy a Második Produkció Kft. engedély nélküli és így jogellenesen terjesztett Autó 2 című lapját kivonja a terjesztésből.

Kiadónk semmilyen felelősséget nem vállal az Autó 2 nevében folytatott bármilyen üzleti tevékenységért. Az idegen kiadó Autó 2-je nem terjeszthető.

A korábbi Autó2 egyetlen utóda a megszokott tartalommal, kivitelben, szerkesztőségi és kiadói munkával megjelenő Az Autó.

Az Autó kiadója és szerkesztősége
2009. január 30.