Pimpelt verdák és dögös csajok

2010.03.12. 15:22

Lesz minden a kiállításon, amire a férfiszív vágyik. Élő autóépítés, Shelby 500 GT Eleanor és egy megnyerhető ötös Golf. Meg persze a csajok, akik nélkül feleannyi nyálat sem csorgatnának a kilátogató autórajongók.

Nyerj egy átépített Golf 5-öst a Tuning Show-n!
Soha nem látott szenzációkkal rajtol az idei autós szezon a Hungexpón!

Immáron ötödik éve, hogy a tavasz legnagyobb hazai autós megmozdulása nem is lehet más, mint az ilyenkor szokásos Carstyling.hu Tuning Show, az átépített nemzetközi autócsodák, a dögös csajok és a lehengerlő bemutatók legnagyobb hazai ünnepsége!

Az évek során kőkeményen nemzetközivé cseperedett kiállítás idén sem szűkölködik meglepetésekben: a belépőjegyekhez ezúttal egy rövid kvízjáték is kapcsolódik, melyet helyesen kitöltve bárki részt vehet a vasárnap tartandó sorsoláson, melynek fődíjaként mi sem lehetne stílszerűbb, mint egy teljesen felpimpelt V-ös Golf!

Először Magyarországon: tuning autóépítés élőben!

A dolog további érdekessége, hogy az autó a rendezvény három napja alatt, a látogatók szeme láttára alakul át széria állapotából a végkifejletig, mely a műanyagos munkától az utastér átbőrözésén át a Hifi beépítésig, valamint a komplett átfényezésig szinte minden műveletet bemutat, amit csak egy autón módosítani lehet!

Még több sport- és luxusautó – az ELEANOR először Budapesten!!

Ez persze nem minden: felhozatal terén, idén az eddigieknél is nagyobb hangsúly kerül a gyárilag is kőkemény, és nagy értékű sport- és luxusautókra. A kiállított csúcsragadozók között, fővárosunk először lát vendégül egy, a Gone in 60 Seconds által híressé tett eredeti Shelby 500 GT Eleanor – azonban nem egy „hétköznapi” példányról lesz szó, hanem egy optikailag ugyan változatlan, azonban motor, hajtás és hajtás és HIFI terén is igen komolyan tovább épített, 800+ lóerős fenevadról!

Külföldi exkluzív autócsodák, csúcskategóriás vendégautók!

Az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően, a budapesti Tuning Show-k igen jelentős lábnyomot hagytak a nemzetközi tuning szcéna talaján. Mindez idén is több tucat külföldi vendégautóban fog megnyilvánulni, melyek Európa nyolc országából látogatnak el hozzánk, Szlovéniától egészen Németországig! Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb tuning találkozója is lesz, számos autó a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt.

Tuning Expo – óriási akciókkal!

Ha keresel valamit az autódhoz, mindenképpen érdemes rákészülnöd a rendezvényre, hiszen a Show egyben a legnagyobb hazai tuning expót is képviseli - sok cég a legütősebb akcióit, és legújabb termékeinek bemutatóját is a szezonnyitó alkalomra tartogatja. Itt biztosan mindent helyben megtalálsz, ami autód építéséhez-szépítéséhez szükséges!

Programok, bemutatók, koncertek, csajok!

Az autók mellett folyamatos műsorok és bemutatók szórakoztatják a látogatókat, melyekre a kültéri drift-arénában, valamint a show központi nagyszínpadán kerül majd sor. Hazánkban, vadonatúj műsorral és lányokkal újra fellép az angol FUEL Girls csapata, mellettük több ismert hazai híresség szerepel majd színpadunkon, amin a divatbemutatótól a szépségversenyig és a stand-up comedy-ig minden látható lesz majd!

A jubileumi rendezvény sok száz átépített autócsodával és rengeteg exkluzív látnivalóval, 2010. március 19-21. között ismét Budapesten, a Hungexpo „A” csarnokában, és a pavilon melletti szabad területen nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt. Kezdd a tavaszt Te is hazánk legnagyobb volumenű autó tuning rendezvényével!

További információk: www.tuningshow.hu, (+36 20) 578 1166