Túrjon a Porsche extralistájáról, kedvezménnyel

2010.03.28. 08:24

 

A Porsche középmotoros sportautóinak, a Boxsternek és a Caymannak individualizálási lehetőségei négy új felszereltségi csomaggal bővülnek, melyekhez nagyjából 30 százalékkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni, mintha külön-külön rendelnénk meg az extrákat.
rs
A „Komfort” és az „Infotainment” csomagok számos nagyon kedvelt opciós felszereltséget tartalmaznak, ami egyértelműen megkönnyítik a modellek konfigurálhatóságát. A „Komfort” csomag automata klímaberendezést, Bi-Xenon dinamikus kanyarfényszórókat, sebességtartó berendezést, automatikusan elsötétedő belső-, és külső visszapillantó tükröket, esőérzékelőt, illetve bőr üléskárpit rendelésével a fejtámlákon dombornyomott Porsche emblémákat tartalmaz. A Boxster, és a Boxster S esetében mindezeken felül szélterelő, illetve tároló doboz is jár.
fs
Az „Infotainment” csomag navigációs rendszert is tartalmazó Porsche Communication Managementet (PCM), az MP3-lejátszók, illetve iPod(R)-ok audio rendszerrel való összekötésére alkalmas univerzális csatlakozót, és Sound Package Plus-t foglal magában. Utóbbi a Boxster esetében hét hangszóróval és 185 Wattos összteljesítménnyel, a Caymannál pedig kilenc hangszóróval és 235 Wattos összteljesítménnyel rendelkezik. Ezeken felül CD-tartó és Bluetooth-os telefon-kihangosító is beszerelésre kerül az autókba.
1
Új, diszkréten sportos ruhában pompáznak a Boxster és Cayman modellek a két „Design” csomaggal fűszerezve. A Boxster Spyder feketére fényezett, nagyon könnyű 19 colos kerekei különösen kiemelkedőek, hiszen ezek a többi Boxster, illetve a Cayman sorozatokhoz kizárólag az új felszereltségi csomagok keretein belül rendelhetőek meg, de fekete dupla kipufogócsövek szintén csak a csomaggal együtt érhetőek el. Ezeken kívül a „Design” csomag további, feketére festett külső és belső elemet - többek között külső tükröket, oldalsó légbeömlőket, váltókar körüli díszítéseket, illetve a Boxster és Boxster S esetében feketére fényezett bukócsövet tartalmaz.
7
A „Design Sport” a „Design” csomag összes elemét megkapja, ám az említetteken felül a Cayman és a Cayman S esetében az Aerokitet, a Boxster és Boxster S-nél pedig a SportDesign csomagot is magában foglalja. Az Aerokit és a SportDesign kiegészítők a Porsche Exclusive programjához tartoznak, és mindkettő különleges első lökhárítókkal/szoknyákkal, átalakított légterelő toldatokkal és speciális hátsó légterelőkkel díszíti tovább a modelleket.