Közlekedők! Fogjunk össze!

2010.10.19. 10:04

Segítsünk együtt a vörösiszap-károsultakon! Gyertek el október utolsó vasárnapján a Kincsem Parkba és mutassuk meg együtt, hogy a bajban is össze tudunk fogni!

Október 31-én a Kincsem Parkban ott lesz mindenki, aki számít az utakon.

Devecsert, Kolontárt elmosta a vörösiszap, emberek ezrei lettek hajléktalanok, kerültek a reménytelenség küszöbére.  Soha nem akarnak visszaköltözni... Te sem akarnál... Ők egyelőre kilátástalannak látják a holnapot. Egyvalamit tudnak csak biztosan, hogy ahol eddig éltek, az nem létezik többé.

Mi - a Novitá Forrásvíz gyártója, az AlfaAmore.hu és a Kincsem Park - úgy gondoltuk, hogy segítünk abban, hogy azok az emberek, akik pár perc alatt elvesztették otthonukat, ha a holnapba néznek, ne a kilátástalan jövőt lássák. Mutassuk meg, hogy össze tudunk fogni, és - lehetőségeinkhez mérten - segíteni tudunk.

Ezúton meghívunk minden közlekedőt, egyénileg, vagy akár klub, egyesület, közösség formában - legyen akár, autós, motoros, buszos, teherautós, kerékpáros, autóversenyzőket,motorversenyzőket -, hogy október 31-én vasárnap jöjjön el járművével együtt a Kincsem Parkba!

Reggel 9 órakor nyitjuk a kapukat, 12 órakor pedig kezdődnek a futamok a lóversenypályán. Előtte, közben, utána folyamatosan lehet majd adományozó karszalagokat vásárolni. Minden karszalag 1000 forintba kerül majd, amelynek az árával Te már támogatóvá váltál. A karszalag emlékül szolgál Neked, hogy amikor ránézel, tudd, hogy Te is segítettél, tettél valamit párezer ember jövőjéért. Mindenki annyi karszalagot vásárol, amennyit szeretne!

Ha megunnád a fémlovakat, 12 órától indulnak a lóversenyek amik kiválló kikapcsolódást nyújtanak minden családtag számára! Jelen lesznek az autó motorsport jeles képviselői is. Találkozhatsz mindenkivel aki a padlóba tiporja a gázpedált vagy aki „tökig húzza a gázt”! Tartogatunk még meglepetéseket,ezekről egy kicsit késöbb beszámolunk!

Azt a három embert, aki a legtöbb karszalagot vásárolta, elvisszük magunkkal, hogy együtt adjuk át az összegyűjtött pénzt az érintett önkormányzatoknak. Ők testközelből fogják megtapasztalani, hogy mit is jelent az a karszalag a kezén.

1000 forint... körülbelül 2,5 liter üzemanyag. Neked csak pár kilométer, viszont másnak most ez is segítség.

A rendezvény beharangozója folyamatosan frissül majd, folyamatosan közöljük ezen az oldalon, hogy kik jönnek el, kik támogatnak bennünket. Minden ötletet, segítséget, szeretettel várunk.

Ha segíteni szeretnél, vagy kérdésed van, keresd Jakab Ákost.