Rohadék, hazug, barbár biciklisek!!!

2011.04.28. 11:35

Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi felkiáltójel került a szövegbe, melynek minden mondatát márványba kéne vésni, amennyiben egyszer elkészül az emberi hülyeség emlékműve. Szívesen emelnék ki belőle valamit, de egyszerűen annyira egyenletesen magas a színvonal, hogy ez egyszerűen képtelenség. Kérem, élvezzék felszabadultan a művet.

A kritikán aluli tömeg újra a városra támad

Tovább mélyítve az autós, kerékpáros, gyalogos konfliktusokat szombaton újra megbénítja Budapest közlekedését az autósgyűlölő Critical Mass. A közlekedők kárán érvényesülve „dicső” eredményeket könyvelhetnek el: összekarcolt autók, letört tükrök, rendőrautót rugdosó arrogáns kerékpárosok, gyalogosgázolások, rakodási területtől megfosztott üzletek, lakóktól elvett parkolók, megszüntetett forgalmi sávok „dicsőítik” az általuk terjesztett szélsőséges kerékpáros kulturálatlanságot. A felvonulás csak egy alkalmi bulizó tömeg, ahova sokan a gyűlölt autóval viszik kerékpárjaikat.

A szervezők félrevezetik a közvéleményt, és az illetékeseket, állításukkal ellentétben a felvonulás nem képviseli a naponta közlekedők létszámát. Szerintük a Múzeum körúton több ezer kerékpáros halad át, miközben a számláló még jó időben is 500-700 áthaladást mutat. Békében, egymást segítve kell közlekednünk, és nem fórumot adva az ellenségeskedésnek, a dugódíjas kifosztásának, vagy a feljelentgetős radikális gyalogosoknak.

Kétkerekű hancúrozásuk nem ér meg Budapestnek órákon át tartó közlekedési káoszt, lezárt hidakat, a menetrendek átszervezése miatt hatalmas költséget a BKV-nak, és a szintén nagy költséget felemésztő rendőri biztosítást! A kerékpár nem alternatíva a nagyvárosi közlekedésre, csupán kiegészítő eszköz egy közlekedési kisebbség számára! A kerékpárbarát város negatív diszkrimináció a többséget képviselő többi közlekedővel szemben! Nem vagyunk a kerékpárosok ellensége, a Critical Mass ellenségességét kritizáljuk!

További érdeklődésre tisztelettel: www.empamo.hu Emberibb Parkolásért Mozgalom: Legin István / 06-30-633-06-78 Murányi József / 06 30 933-3720

Autósok szövetsége: Bögös Sándor / 06 20 775-7007 / www.autosokszovetsege.gportal.hu