A Ssangyong visszatér - és szebb mint valaha

2012.06.07. 13:51

Idén újra indul a Ssangyong terepjárók hazai forgalmazása. A Wallis Automotive Europe (korábban Polar Mobil) kizárólagos importőri szerződést kötött Dél Korea legrégebbi autógyártójával és hamarosan megkezdi Magyarországon a Ssangyong megújuló termékpalettájának forgalmazását. Teljesen új márkakereskedői hálózatot építünk fel az ország nagyobb városaiban, ahol ismét kaphatóak lesznek a terepjáróképességük, robusztusságuk, megbízhatóságuk és minőségük okán méltán elismert Ssangyong terepjárók.

396147 Space black(Metallic)

A Ssangyong márka 2010-ben új tulajdonoshoz került, India egyik legnagyobb ipari és szolgáltató konglomerátuma, a világ 100 országában 144 000 alkalmazottat foglalkoztató Mahindra & Mahindra csoport biztosítja a Ssangyong következő években tervezett modelloffenzívájának financiális hátterét. Ennek során 2013 és 2016 között 5 teljesen új modellt mutat be a Ssangyong és globális eladásait megkétszerezve 2016-ra évi 300 000 gépkocsi értékesítését tűzi ki célul.

396107 Korando-7511 V2

A magyarországi bevezetést a vadonatúj Korando kompakt terepjáróval indítjuk. A Korando a Ssangyong teljesen új dizájnvilágának legelső képviselője, mely a világhírű olasz tervezőzseni, Giorgetto Giugiaro munkája. Emellett az új Korando azért is mérföldkő a Ssangyong történetében, mivel ez a márka legelső önhordó karosszériás autója, mely egyféle benzines és kétféle dízelmotorral, 6 sebességes manuális vagy automata váltóval, illetve front- és természetesen fejlett összkerékhajtással is rendelhető.