GumidoktorGumidoktor

Carisma-gumiméret

2004.03.23. 21:01 -

Tisztelt Gumidoki!

Jelenlegi autómon (Mitsubishi Carisma 1.9 TDI) 185/65 R14-es gumik vannak (azt nem tudom, ez-e a gyári méret, már így vettem), szintén R14-esben mi ennek a 195-ös váltója (/60-as talán), ha van?
És ha javasolhatnám, mivel látom, hogy szinte minden kérdés ilyen vagy hasonló problémával foglalkozik, nem lehetne a Totalcaros fiúkkal megbeszélni, hogy csinálnának egy táblázatot, vagy ami még jobb lenne valamiféle kis programot, ami megmondja egy adott méretű gumi váltóméreteit le, fel 1-1 mérettel illetve felni mérettel is. Vagy akár még interaktívabbra (jelenlegi gumi méret és mondjuk a kívánt új méret közelítő megadása), szerintem nem lehetne olyan nagy feladat, és akkor az ilyen jellegű kérdéseket könnyebb lenne elintézni.
Illetve ugyanoda a gumikon feltüntetett egyéb jelzések jelentését is fel lehetne tünteni.

Üdvözlettel:
Salamon Gergely

Kedves Gergely,

A Carisma gyári mérete valóban ez. Fel lehet tenni helyette 195/60 R14-et.
A váltóméret táblázat a napokban készült el, hamarosan elérhető lesz a TotalCar weboldalán. A szolgáltatások körét folyamatosan bővítjük.

Üdv,
gumidoki

A fenti tanács első megjelenésének időpontja 2004. március 23., 21:01, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A tanácsok pontosságáért és hasznosságáért szerkesztőségünk mindent megtesz, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállal.

 

KeresésKeresés

IndapassIndapass

▴hirdetés