Hiteldoktor Hiteldoktor

Van-e árfolyamgát?

2012.12.12. 10:30 -

Üdv.

Gépjármű hitelre is vonatkozik az árfolyamgát, ami 180 forinton svájci frank visszafizetését is lehetővé teszi egy összegben?

Válaszát előre is köszönöm

Kedves Érdeklődő!

Az árfolyamgát csak jelzáloghitel ügyleteknél és csak az erre vonatkozó törvényben meghatározott feltételek esetén alkalmazható, más devizaalapú finanszírozások esetében (pl. személyi kölcsön, gépjármű finanszírozás) nem.

Az autófinanszírozók gyakorlatuknak megfelelően különféle megoldásokkal próbálnak segíteni a devizaalapú hitelt törlesztő ügyfeleknek – például a futamidő meghosszabbításával, átmeneti törlesztőrészlet csökkentéssel, átütemezéssel, a havi törlesztőrészlet fixálásával.

Javasoljuk, érdeklődjön bankjánál az elérhető fizetési könnyítések köréről és feltételeiről.

Üdvözlettel

Hiteldoktor

A fenti tanács első megjelenésének időpontja 2012. december 12., 10:30, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A tanácsok pontosságáért és hasznosságáért szerkesztőségünk mindent megtesz, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállal.

A válaszadás sem a Budapest Autófinanszírozási Zrt., sem a Totalcar részéről nem minősül üzleti vagy jogi tanácsadásnak. A válaszadás során csak a kérdésben szereplő tényeket és adatokat vettük figyelembe, ezért a válasz nem tekinthető teljes körűnek. A kérdés felvetésre a megfogalmazott válaszon kívül egyéb megoldás is létezhet. A válaszadás alapjául elsősorban a Budapest Autófinanszírozási Zrt. gyakorlata szolgál, mely nem minden esetben azonos más finanszírozókéval.

 

Hiteldoktor Hiteldoktor

KeresésKeresés

IndapassIndapass

Totalcar áruház

hosszbordás szíj
SUZUKI BALENO 1.6 i 16V Kombi 1996-2002
2878 Ft
törlőlapát
SUZUKI IGNIS 1.3 zárt terepjáró 2000-2003
5072 Ft
féktárcsa
SUZUKI WAGON R+ 1.3 DDiS egyterű 2003-2013
7102 Ft
További termékek »

Totalcar Magazine

A 12 metre tumble from a bridge in a car
A Hungarian man currently working in the US pushed the car of the American university student off the bridge. She kept her cool and swam to the shore.