2012.11.27. 12:54

Tisztelt Biztosításdoktor!

2012.11.23.-án hajnalba történt velem a következő eset:autópályára hajtottam fel,előttem kb.50-m-re 1 kamion haladt a felhajtó/besoroló sávban majd kb.400 m megtétele után megkezde a besorolást/sávváltást utána én is ekkor viszont az addig a bal oldali gyorsító sávból nekem jött egy (cseh) kamion...rendőrt hívtam, szó-szót követett (a rendörök hozzállását-viselkedését inkább nem is jellemezném..) aminek az lett a vége hogy engem elküldtek a helyszínről egy 10ezer forintos helyszini bírsággal!? Ez a történet ennyi? Vagy van esetleg valamilyen lehetőség arra hogy megtérüljön a kár vagy egy része?Köszönöm válaszát!

Tisztelettel:Kiss Roland

Tisztelt Érdeklődő!

A kárersemény leírásából nem rajzolódnak ki számomra pontosan a baleset körülményei,de mindenképpen írásban kérheti a helyszínen intézkedő rendőrségtől a helyszínelési jegyzőkönyv másolatát, valamint az indoklást az Ön büntetésével kapcsolatban is. A kapott dokumentációval amely tartalmazza a részes külföldi fél adatait is forduljon saját biztosítójához tanácsért, az esetleges további teendőkkel kapcsolatban.

Üdvözlettel.

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.