2012.11.30. 12:50

T.Biztositásdoktor!

A következő szituban kérném a tanácsát.

Egy hónapja Svájcban belémjött egy Svájci kamion,ahol az új autóm teljesen totálkáros lett,én pedig megsérültem!

Egy kinti ügyvéd segitett,és azt mondta,mindent fizet a svájci biztositó,a kiesett munkabéremtől az autóig,a szakértőtől a kórházi ellátásig.

Felvetettük kint a kárt-sok millio-és beadtuk a kinti biztositónak.

Most kaptuk a hirt,hogy szóba sem állnak velünk,és ők egy magyar,nevezetesen AVUS céget kértek fel a teljes kárrendezésre. Kicsit körbejártam,és mindenféle "susmus"dolgot hallottam erről a cégről. Félek,hogy a kinti szakértő által megállapitott kárt,valami magyar okoskodó kár/műszaki szakértő nem fogadja el,és csak a töredékét fogja fizetni a valós kárnak! Ugye,ezt nem nehéz elhinni,hiszen a biztositók(jelen esetben kárrendezési iroda) saját szakértőket-irodákat foglalkoztatnak,akik a biztositó malmára hatják a vizet!

Mit tegyek ön szerint?

Zsolt

Tisztelt Érdeklődő!

Külföldön történt külföldi károkozó által okozott kár esetében a rendezésben illetékes biztosító magyarországi nemzetközi kárrendező irodán keresztül kívánja rendezni az Ön káreseményét és megtéríteni az Önt jogosan megillető járulékos igényeket is. A balesettel kapcsolatban lévő dokumentációt kérésükre bocsássa rendelkezésre a gyorsabb ügyintézés végett.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.