2013.01.04. 10:21

Tisztelt Totalcar!

December 27-én M6 autópálya 21 km -nél feljáró részen 90 km/h-nál, 3 fokban autóm megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódva ripityára tört. Személyi sérülés nem, de jelentős anyagi kár keletkezett. KGFB-om igen, CASCO-m nem volt. Ugyanott, ugyanakkor sok autó, kamion csúszkált. Kérdésem, ilyen esetben az autópálya kezelő felelősségét megvizsgáltatni lehet-e, érdemes-e? Csak miután megtörtént velem a baleset küldték ki a sószóró kocsit, nem volt megelőző intézkedésük, ami nekem majdnem az életembe került.

Köszönettel, Czumbel Tamás

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján, az úttest sikossá válása sajnos rövid idő alatt az időjárás függvényében bekövetkezhet, ezért az Ön által említett társaság a legnagyobb körültekintéssel sem tudja elkerülni, hiszen mint írta 3 fok volt a baleset időpontjában.

A KRESZ is kimondja, mindig az időjárás és útviszonyoknak megfelelő sebességet kell választani a biztonságos közlekedéshez, de ennek ellenére sajnos vannak elkerülhetetlen káresemények, amelyek anyagi vonzatának enyhítésére választhatunk a casco biztosítások széles körű palettájáról, akár interneten is.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.