2013.01.29. 11:50

Tisztelt Biztosításdoktor!

Fél éve vettem magánszemélytől egy autót, amin utólag káreset -törés- nyomait fedeztem fel. A tulajdonos persze nem igyekezett erről felvilágosítani engem. A kérdésem az, hogy adhat-e a biztosító felvilágosítást, esetleg valamiféle igazolást az eltitkolt káresetről, ha a kgfb-t ugyanannál a biztosítónál kötöttem meg, mint az előző tulajdonos?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Érdeklődő!

Levelében szerepelő dokumentum kiadásra a biztosítótársaság a jelenlegi törvényi szabályozás értelmében nem jogosult. A gépjármű előzménysérüléséből származó javítások,szakszervíz által készített állapotfelvétel alapján dokumentálhatóak, amelyek alapján az előző tulajdonoshoz fordulhat a korábbi baleseti sérülésből származó kártérítési igényével. Amennyiben jogi úton kívánja rendezni kárigényét a bíróság írásbeli kérésére a biztosító kiadja az Ön által kért információkat.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.