2013.04.04. 13:04

Kedves Biztosításdoktor,

Egy apróbb káreseményem történt Ausztriában. Hátulról belémjöttek, elrepedt a lökhárító. Egy német nyelvü kárbejelentőt kitöltöttünk, amiben a másik fél németül beleírta hogy vállalja a felelösséget.

Kérdésem, hogy melyik biztosítóhoz kell fordulnom Magyarországon a káresemény rendezésével kapcsolatban? A saját kötelezö biztosítóhoz?  A nem túl nagy kár miatt nem hívtam rendört, fog a biztosító amiatt problémázni, hogy nincs rendörségi jegyzököny? Célszerü lenne a jövöben hasonló esetben rendört is hívni?

Köszönöm válaszát

Csaba

Tisztelt Érdeklődő!

Hivatkozással a levelére tájékoztatom Önt, hogy a saját biztosítójához fordulhat információ céljából. A biztosítótársaság kárügyintézője a rendelkezésére álló külföldi biztosító társaságok magyarországi levelzőpartnerei listából az Ön rendelkezésére tudja bocsátani a kárrendezés lebonyolításában illetékes biztosítótársaság nevét és elérhetőségeit.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.