2013.04.11. 11:36

Tisztelt Biztosításdoktor!

A hétvégét egy kirándulás alkalmával Pécset töltöttem, onnan hazatérve a garázsban vettem észre, hogy meghúzták az autó bal hátsó ajtaját alul illetve a kerékjárati ívet. Szinte biztos, hogy az előző nap éjjel történt, hiszen máskor nem volt az autó magára hagyva. A károkozó nem hagyott semmilyen papírt, iratot maga után a gépjárműnél. Ilyenkor mi a teendő, ha utólag vettem észre a kárt? Érvényes kötelező és casco biztosítással is rendelkezem. Szabályosan merőlegesen, a felfestett vonalakon belül parkoltam. Tudom, hogy ott helyben kellett volna rendőrséget hívni, de a káresetet, csak a valószínű helyszíntől több száz km-rel arrébb vettem észre.

Köszönettel

Tisztelt Érdeklődő!

A káresemény utólagos azonosítására,az okozó kilétének felfedésére, amennyiben nem olyan őrzött parkolóban történt amely kamerával megfigyelt, sajnos nem látok lehetőséget. Mivel levelében említette, hogy rendelkezik casco biztosítással, ezért ezen szerződés terhére a káresemény rendezhető, hiszen nem csak az Ön által okozott károkra terjed ki a fedezet, hanem az ilyen ismeretlen tettes által okozott kárra is.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.