2014.02.05. 10:22

Üdvözlöm!

Tavaly november 25-én megkötöttem a kgfb-met a Biztositok.hu oldalon. November 7-én a Genertel felmondta a biztosítást január 1-től. Az új kötés szintén a Genrtelre esett. December 10-én már megkaptam a biztositási kötvényt meg a jövö évi díjat is . Ez 30 000 ft. A probléma, hogy január 9-én küldtek egy e-mailt melyben a 30 000 ft 62 000 ft-ra módosult! Felhívtam öket és tjékoztattak, hogy ök felmondták velem a kgfb november 7-én és ezért ők pótdijat számolnak fel mert hát mégiscsak újból náluk kötöttem (ezt ök igy dijazzák?) Ez igy korrekt??

Köszönöm válaszát !

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtak alapján Ön több egymásnak ellentmondó tájékoztatást kapott a 2014-es évre választott biztosítótársaságtól. Mivel a biztosításkötési kalkuláció előttem nem ismert, ezért kérem forduljon a fent említett társasághoz, akik a szerződés megkötésében közreműködtek és kérje segítségüket a biztosítótársasággal történő egyeztetéshez. Panaszlevelét természetesen tértivevényes ajánlott levélben is a biztosító rendelkezésére kell bocsátani, kérve részletes magyarázatukat az Ön részére küldött dokumentumok tekintetében.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.